2014/11/21

Biotherm Talk

Ve středu se konala v centru Prahy nádherná akce s názvem Biotherm talk. Jak již ze jména vyplývá šlo o kosmetiku Biotherm a povídání si s ní i o ní.
Akce určena pro čtenářky časopisu Harper´s Bazaar, které svou účast vyhrály, byla naprosto luxusní.
Vše promyšleno do sebemenších detailů, rozhodně se tu totiž nikdo nenudil. Dámy si chvíli povídaly u stolečku s produktovou manažerkou za tělovou řadu Biothermu nebo naopak kladly otázky další kolegyni, tentokráte zaměřené na plet´. O Biothermu jsme se tak dozvěděly vše a navíc mohly vyzkoušet novinky.
Ten, kdo zrovna neseděl u těchto stolečků si mohl vytvářet náramek z korálků nebo dokonce zjistit něco o své budoucnosti od paní kartářky.
Třešničkou na dortu byla masáž obličeje a také diagnostika pleti. Po této disciplíně nás čekali profíci z YSL, kteří nás nalíčili a my si pak mohly zkusit, jaké to je se fotit na titulní stránku Bazaaru.

Osobně tuto akci považuji za moc povedenou, protože není často příležitost mluvit s profíky ze světa kosmetiky i médií jako je časopis.

Mezi všemi ženami panovala úžasná atmosféra, pohoda a příjemná nálada.
Bylo zde i pohoštění a nakonci nás Biotherm obdaroval i dárkovou taštičkou a losovalo se v tombole. Sice jsem nevyhrála kazetu s produkty na plet´,ale mám roční předplatní Harper´s Bazaaru (hurááá) a tak mi rozhodně  neuniknou žádné módní novinky.

Potkala jsem tu skvělé lidi a dokonce i Kamilu, blogerku, které jsem právě dnes dala přezdívku "fialová", nebot´má ráda fialkovou barvu (mimochodem já miluju růžovou). Její blog najdete ZDE

modrá barva vládne

food koutek

make- up a foceníčko s Kamilou tedy "fialovou"
 
a jedna společná

1 komentář:

  1. Opět upřímně závidím! :D To musela být fajn akce!

    czechivy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane