2015/06/03

Beauty by Douglas


Parfumerii Douglas zná každá z nás. Já osobně ji mám spojenu s milým personálem a dostatečným klidem si produkty vyzkoušet, případně se nechat nalíčit.
Momentálně mě tato značka překvapila svou novou dekorativní kosmetikou, kterou vytvořili odborníci a dokázali vyjít vstříc i obyčejným ženám, hlavně co se týká cen. Celá kolekce působí naprosto luxusně, má krásné barvičky, je dobře pigmentovaná a je za opravdu "normální" ceny, které si může dovolit každá z nás. Proto pokud jste dosud měla málo odvahy vkročit do prostorů Douglasu, nebojte se. Profesionálně proškolený personál Vám pomůže s výběrem a ukáže Vám i jak se jednoduše nalíčit.

V nové dekorativní řadě na Vás čeká báze pod make-up, make-upy, zmatňující i bronzující pudry, krémové tvářenky. Akvarely v super odstínech (dají použít i navlhko). Korektory, rozjasňovače (na projasnění T-zóny či lokálně na určitá místa). Řasenky, musíte rozhodně vyzkoušet, vypadají skvěle a mají i dokonce modrý odstín. Tužky na oči i ty metalické, které doporučuji na výraznější líčení. Další top záležitostí jsou stíny v tužce ve 12 odstínech. A na rty? Tužky, jumbo rteňky, rtěňky s leskem...zkrátka regály Douglasu jsou momentálně parádně barevné.

A co rozhodně musím mít já? Zamilovala jsem se do akvarelových stínů, jumbo rtěňky, báze pod make-up, make-upu a absolutně nejvíc do tvářenky, která je designově moc pěkná. 

...zrovna mi dochází make-up, tento je dlouhodržící
jumbo rtěnky
laky na nehty
stíny v tužce
tvářenka, stíny  v tužce a řasenka



10 komentářů:

  1. Ty tvářenky se mi líbí :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/stin-v-akci-lily-lolo.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to moje top, navic se da pouzit i na rty.

      Vymazat
  2. Z těch laků bych si hned vybrala! Ty barvičky, no nádhera :))

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že mají opravdu super věci, sice jsem tam teda dlouho nebyla, ale myslím, že si tam brzo udělám zastávku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, já se chystám pro dvě tvářenky, make-up, bázi...no a o dalším ani nemluvím. Určitě budeš spokojena

      Vymazat
  4. Nevíš, jestli testují na zvířatech? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Testování na zvířatech je naštěstí, jak jsem se dozvěděla na jedné přednášce, více než deset let zakázáno, ale občas stejně někdo testuje! Douglas dekorativka je ok, jak to mají ostatní značky, které se tu prodávají nevím...

      Vymazat
  5. Ty tvářenky jsou moc pěkné, krémové moc nemusím, ale tyhle bych zkusila už jen kvůli tomu obalu:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné, ta tvářenka vypadá skvěle. :) Mám ty stíny v tužce, ale ještě jsem se nedostala k tomu je vyzkoušet, tak snad o víkendu bude čas a hezké počasí :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane