2015/06/19

Western in Šikland


Začátkem týdne jsem Vám slíbila, že se dozvíte, kde jsem strávila sobotu ve svém pohodovém outfitu.
Byla jsem na Moravě, konkrétně v Šiklandu, který určitě znáte díky westernovému městečku. Nicméně tento velký areál v sobě ukrývá mnohem více a moc mě nadchnul.
Šikland se skládá z několika areálů- Šiklův mlýn, offroad, fotopark, strašidelný zámek...zábavu si tu najde malý i velký návštěvník. Osobně jsem celou sobotu strávila v městečku, kde jsem potkala pistolníky, řemeslníky i šerifa.
Malé děti mohou navštívit zoopark, zaskákat si v nafukovacím hradu, projet se na koníkovi nebo s rodiči sledovat pravidelný westernový program, který je humorný a zároveň i naučný.
Okolo městečka jsem se projela i vláčkem. Zastavila se na steak v Mexické resturaci a dala si drink Saloonu.
Pro odvážlivce, kteří se nebojí, je tu možnost zkrotit elektrického býka, věřte, že se u toho velmi pobavíte.  Zkusila jsem to!
Zajímá Vás indiánská vesnice či rýžování zlata?  I to v Šiklandu najdete a navíc si celý den můžete užit v dobovém kostýmu, který je tu k zapůjčení a výběr je opravdu velký! Kostýmy jsou opět pro dospělé i děti, obleče se tu celá rodina.
Atrakce se platí dobovým platidlem- Šiklák. Běhěm dne si můžete vyzkoušet střelbu lukem a mnoho dalších.
Po celou sobotu svítilo sluničko a já jsem si tak příjemně užila jízdu na koni, nechala si v tetovacím salonu udělat tetování a vrátila se včase.
Letní sezóna v Šiklandu začíná příští sobotu, tudíž bude otevřen už i offroad a zchladit se můžete v aquaparku.

Moje hodnocení zní: Super zábava pro všechny věkové kategori!

A protože bych moc ráda, abyste se sem podívali také, mám pro Vás soutěž o lístky a něco navíc. Soutěže budou dvě, jedna právě ted´a druhá v červenci!

Pravidla této soutěže, staňte se členem mého blogu, do komentáře mi napište s kým byste do Šiklandu jeli  a samozřejmě svůj email  a nick pod kt. mě sledujete. Budete mít nádherné zážitky a tato cena stojí za to!!! Konec soutěže je 26.6.o půlnoci.











7 komentářů:

  1. Je, tam bych se jednou moc rada podivala, tam je to krasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uplna pohodicka, každý si tam najde svou aktivitu

      Vymazat
  2. To vypadá super, hezky jsi si užila !
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš si to také užít,stačí soutěžit:) , věř, že to stojí za to

      Vymazat
  3. Já miluji westernová městečka a doporučuji tam jezdit o prázdninách, kdy ta jezdíme i my každý rok a každým rok jsme spokojení a spokojení... už jenom kvůli tomu aquaparku, ale hlavně kvůli luxusním představením na každý den. :) Nemohu se dočkat, až tam znovu s tátou pojedeme. Nejezdíme totiž do zahraničí, ale na chvíli se zabalíme a jedeme do Šiklandu.. :) Navodila jsi pro mě letní atmosféru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomen napsat nick pod kt. me sledujes a email a muzes soutezit o vstupy, navc v jedne ze soutez budou jeste navic siklaky ci voucher na tisic kc

      Vymazat
  4. Anonymní6/22/2015

    Ahoj indiánko Jane. Vesnička vypadá skvěle, myslím, že bych rodinu mile překvapila. Sleduji Tě jako Pestrost a email:pestrost@post.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane