2015/07/16

NEW IN- Cosmetics July 2015


Ahoj,
rozhodla jsem se, že se Vás pravidelně budu snažit informovat o mých kosmetických novinkách, případně jaké produkty jsou na trhu nové. "New In- cosmetics" je tu.

Mixa, značka pocházející z Francie jejíž výrobky jsou určeny především pro citlivou plet´. 
Letošní novinkou je řada Anti-Imperfection, nebo-li účinná péče se sklonem k akné. Co si budeme povídat, každá plet´ se v ročním období chová jinak, reaguje nejen na počasí, ale i na náš zdravotní stav a řadu faktorů.  Osobně mám bezproblémovou plet´,  nicméně se najde doba, kdy se plet´mastná a lesklá. Proto ted´mohu použít zmatňující micelární vodu, která je bez parabenů a alkoholu. Tato voda obsahuje Zinc PCA, velice dobře oodstraňuje make-up a má jemnou vůni. Druhým produktem od Mixy je "DýDýčko"- tónovací ochranná péče proti nedokonalostem pleti. Za mě jednička! Tento krém je vhodný pro všechny typy pleti, hydratuje, sjednocuje a hlavně zmatňuje, což momentálně vítám! Stejně jako micelárka i krém obsahuje Zinc PCA a je k dostání v drogeriích.

Skvěle se rozetře, splyne s odstínem pleti
Dále mám noční krém od Garnieru, Miracle Sleeping Cream. Nádherně tmavě modrý kelímek, velice lehounký a účinný. Tato novinka obsahuje 7aktivních látek (LHA, Adenosin, Beauty Complex, kys. hyalurovou, listnatec, jojobový olej a levandulový esenciální olej). Jemná vůně, snadno roztiratelný krémík se sílou masky a noční péče o plet´může začít. Miracle Sleeping Cream redukuje vrásky a působí proti únavě. Je určený pro ženy od 30let. Ano, už i já mezi ně patřím! Cena za 50ml je kolem 280kč, nicméně za ten účinek, se tato koupě vyplatí.


     Oční krém od Karin Herzog ( značka ze Švýcarska) je v luxusně vypadající černé tubičce se zlatým víčkem. Líbí se mi, že neobsahuje parabeny, bráni plet´ proti negativním vlivům prostředí, hydratuje, očišťuje a přidává ji pružnost.Do 15ml se vešlo množství vitamínů (včetně i hydratujících pokožku vitaminy A, E a D3) a 0,5% kyslíku. Krém se dá použít i na okolí kolem rtů!
      

     Posledními novinkami jsou dva zástupci od Yves Rocher, které jsem si zakoupila v OC Nisa v Liberci. Chtěla jsem nějakou svěží letní vůní a protože od YR jsem jich pár vyzkoušela a byla jsem spokojena, sáhla jsem tentokráte po vůni třešnového květu. Vůně je opravdu "třešňová" a navozuje letní atmosféru. 
     Pokud jste celý den u vody nebo se opalujete někde na zahradě a chcete mít voňavý a svěží pocit, ale je Vám líto toaletek zkuste osvěžující sprej na tělo. Pořídila jsem si limitku, jablko a badyán, což je zajímavá kombinace, zvláštní, ale velice rychle jsem si na ní zvykla a ráda ji používám i jen tak na doma.

Letní vůně
Foceno Olympusem Pen E-PL 7
     
Zajímalo by mě, co v létě používáte Vy, jaké produkty Vás oslovily, co jste si koupili? Nebojte se komentovat těším se Vás. Jane

11 komentářů:

  1. Anonymní7/16/2015

    Jani, prima. Zkusím ten DD krém, také se docela lesknu.

    OdpovědětVymazat
  2. Je ta micelárka od Mixy parfemovaná? :) Chtěla jsem si pořídit tu, která je už v drogeriích, ale byla parfemovaná, takže jsem ji tam nechala :/.

    tpatc.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má jemňounkou osvěžující vůni. Určena je pro citlivou plet´. Moc příjemná.

      Vymazat
  3. I want to buy for so long this Garnier Miracle sleeping cream, hope it is good xoxo

    http://thefurthestthingfromperfect.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hello Ivana, you will be definitely satisfied!

      Vymazat
  4. Mixa micelarni vodu bych rada vyzkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni na ní v drogerii, navíc opravdu příjemný pocit po vyčištění. Používám ji ted´přes léto kdy se lesknu.

      Vymazat
  5. Hodne se mi libi fotky, jak je máš nafocene :D pekny článek

    http://pozitivnenaladena.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní7/19/2015

    Docela bych chtěla vyzkoušet nějakou čiště přírodní kosmetiku a asi už i hodně koncentrovanou. Připadá mi, že Mixa, Garnier apod. už jsou na mou pleť krátcí:). http://ivafik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane