2015/07/08

Press Trip Škoda Superb Combi


Když mi přišla pozvánka na press trip modelu Škoda Superb Combi,  ihned jsem šla nahlásit dovolenou a těšila se na super program, který mě čeká. Auta se mi líbí, ráda řídím a jako typická ženská je vybírám podle designu. 
Ráno mě vyzvedl transfer, který mě dovezl na letiště. A pak hurá z Prahy směr Mnichov, mimochodem pro mě nostalgie, v Mnichově jsem se svou mopsicí Ájou dokončila německý šampionát a Ájuš se tu dokonce stala nejhezčím mopsem. O to víc jsem se do tohoto města těšila, protože tyhle vzpomínky jsou jedny z nejhezčích.
Po příletu do Mnichova jsme se na letišti přesunuli do konferenční místnosti, kde nás čekal coffee break a novinářský briefing  a následovně cesta "za volant".
Testování autíčka jsem si užívala s novinářem Petrem z Deníku. Čekalo nás pár tras a střídání se za volantem. Okusila jsem jaké to je řídit automat ( asi zůstanu klasik, řazení miluju) a to když auto řeže v terénu zatáčky.
Program byl perfektně "vytuněn", žádná nudná prezentace, ale sžití se se Superbem v terénu, at´už po dálnici, horských cestách nebo kolem jezera Tegernsee, kde jsme byli i ubytováni. Okolí jezera je kouzelné místo, ideální lokalita na dovolenou či prodloužený víkend.
Škoda Superb Combi, jaké auto to je vlastně je? Auto s nadčasovým designem, vylepšeným prostorem a komfortem. Zavazadlový prostor o objemu 660litrů ( to budou nákupy). V interiéru je držák na tablet, funguje i propojení s telefenem a celkově se nový Superb pyšní 31 prvky Simply Clever. Model, který ve Vás vzbuzuje emoce.

tři, dva, jedna start
sportovní volant
foto zastávka
tiskovka, příště si dám moderaci?
Jane si auto "dotunila"
tohle byla super jízda
okolí jezera Tegernsee
noční foto
pohádková krajina

7 komentářů:

  1. teda parádní foto musel to byt super výlet i zážitek trochu závidím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, snažím se. Byl to prima výlet, škoda ,že nejel i Pú

      Vymazat
  2. Anonymní7/10/2015

    very nice photos.. <3

    OdpovědětVymazat
  3. Pekné fotky.

    Budu moc ráda ,když se podíváš i na můj blog a zanecháš třeba i komentář -> http://pozitivnenaladena.blog.cz <- promiň za spam a budu ti vděčná :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane