2015/10/07

Autoshow Prague


O víkendu jsem navštívila hned několik akcí. První z nich byla Bioderma a v neděli jsem se vydala se syny své kamarádky na Autoshow.
Pozvánku jsem dostala od Ženy v autě, nebot´jsem vášnivá řidička a tento portál se stal letos partnerem 18.ročníku Autoshow Praha, který se konal v pražských Holešovicích. Návstěvu jsem si nemohla nechat ujít, jednak pro nás ženy tu bylo připraveno líčení, v některé dny i módní přehlídka, probíhala tu exkluzivní soutěž a já stále hlídám telefon, zda jsem nevyhraju kabelku (znáte mě, kabelky, prostě miluju). 
Kromě líčení jsem se těšila na testovací jízdy- Škoda, VW, Dacia, Ford, Fiat, Renault, Hyundai, Kia. Jako Globální Ambasadorka jsem samozřejmě testla Kiu, z nabízených modelů jsem si zvolila Carens. Test probíhal v areálu výstaviště , trasa nebyla nijak dlouhá, ale přesto zajímavá a auto se dalo relativně dobře projet.
Jediné z čeho jsem trošku zklamaná, možná to už bylo únavou vystavovatelů, je to, že u pár stánků se mi stalo, že slečny hostesky nevěděly nic, nebo si lidí nevšímaly.
Kluci i já jsme si akci užili a nechali jsme se vyfotit u auta, které se dá řídit od 15let. Věděli jste to, že takové existuje? Fotečka je soutežní, tudíž, jestli mohu,  poprosím Vás o hlásek. Kluci byli celý den v pohodě a nezlobili, ráda bych jim pomohla, aby toto vozítko získali na víkend. Stačí k tomu kliknutí a dát like. Kliknete? Moc děkuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane