2015/10/17

NEW IN- BAG


Někdo bojuje s čokoládou, já bojuji s kabelkama. Mám je prostě  ráda, neustále je měním a nemám problém je střídat během dne. Všichni vědí, že jsem kabelkoholik. No a?
Představuji Vám svůj nový úlovek, černou prošívanou kabelku s řetízkem. Hledala jsem tento typ delší dobu, ale vždy, když se mi tvarem nějaká líbila, koženka působila příliš uměle.
Úplně náhodou jsem zavítala do Aldo shoes a světe div se, našla jsem ji! Byla tu a já odolávala až jsem neodolala. Brzo tuhle krásku uvidíte i v outfit postu a můžete se inspirovat. Jsem z ní nadšená, hodí se k elegatnímu outfitu i k ležérnímu, baví mě!


PS: A jestli bavím i já Vás, budu ráda, když mě podpoříte v blogerce roku. Včera jsem se dozvěděla, že jsem nominovaná a osobně už slavím tím, že tam jsem, protože pro mě je to mega úspěch, splnění snu. Dělám blog pro radost a je to pro mě relax od náročné práce. Cením si každého čtenáře, který ke mě zavítá. Navíc zanedlouho Jane´s Moments bude slavit jeden rok, dala jsem si blog v roce 2014 k narozeninám a letos pro Vás chystám dárečky, nebot´ Vy jste můj hnací motor. Moc děkuji!

                                                                                                                                                       Jane 


Foceno Olympusem Pen E-PL 7

9 komentářů:

  1. Anonymní10/18/2015

    Ta je pěkná! :) Já bych nějakou takovou potřebovala, akorát bych si asi vybrala nějakou hladkou, ale to je jedno. :D
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji...no hladkych uz mam prave nekolik :)

      Vymazat
  2. tá vyzerá naozaj veľmi pekne :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Moc dekuji Nelo, zatim z ni jsem nadsena:)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane