2015/11/18

Cooking Day II.


Slíbené pokračování článku Cooking Day I. , nebot´ jak víte, Tefal akce byla velká. Po multifunčním hrnci Cousine Companio přišel na řadu ActiFry. To je pomocník pro ty, kteří nevyužijí zmíněný multifunkční hrnec. Za mě má ActiFry palec nahoru! Mám s ním osobní zkušenost nejen díky této akci, ale moje maminka má jeden z prvních modelů, které byly na trhu  zhruba před osmi lety. Sice už se neblýská jako dřív, ale stále funguje. Jeho výhodou je, že se používá malé množství oleje, je tu taková malá lžička, kterou se olej dávkuje. Nicméně mamka už to má v oku. Pokud máte rádi hranolky, americké brambory a podobné, z tohoto hrnce jíte zdravěji a navíc při fritování není cítit zápach. V hrnci se dá upéct i maso a udělat omáčka. Ani umytí hrnce není složité, nádoba se vyjme a můžete ji dát do myčky.
My jsme společně s ostatními účastníky akce připravovali právě hranolky, americké brambory, ale i jablíčka se skořicí a vše se povedlo. O tomto hrnci uvažuji, vaření mě baví a pro mou domácnost je tento pomocník dostačující. Líbil by se Vám také nebo už jej máte?
Kromě super zážitku a plných bříšek jsme dostali balíček prostředků od REALu. Zrovna se to krásně trefilo, nebot´jsem potřebovala dokoupit čistící prostředky. O Realu jsem slyšela, ale vlastně jsem jej nezkoušela a ted´ jej testuji. Sada obsahuje prostředek na nádobí Green clean, který mě potěšil velice jemnou vůní. Vlastně všechny produkty, dle mého názoru nádherně voní. U Green Cleanu mi vadí jen tom, že není v průhledné lahvičce, ale je to síla zvyku. Má neutrální pH a je šetrný k přírodě. Na 4l vody stačí jen 10ml a přesto dobře odstraní mastnotu a vytvoří pěnu. Dále mám Maxi univerzal určený na podlahu. Vzhledem k tomu, že mám dlažbu i lino, je super, že je vhodný na všechny typy podlah....navíc květinová vůně, která Vás dostane do ráje. Nádherně mi provoněla chodbu i koupelnu. Favoritem od této značky je Odmašťovač &  kuchyně, oranžová tekutika v lahvičce s rozprašovačem určená na dřevo, lamino, plast a nerez. Ihned jsem tento produkt testla na digestoři, protože s mastnotou právě na ní bojuji. Stačí jednou až dvakrát stříknout a otřít a mastnota je pryč. Ještě nedávno jsem musela doslova drhnout plochu digestoře, abych docílila úplného vyčištění, ale ted´jsem spokojena. Vůně mi připomíná nasládlé pomeranče a je moc příjemná. Za mě produkt číslo 1! Posledním produtem je "tekutý písek", klasika, kterou zná každá hospodyňka. Tento produkt mám v domácnosti stále, ten od Realu se navíc hodí na indukci, což vím, že některé mé kamarádky řešily, takže holky, tento můžete použít!!!
Používáte některé z těchto produktů?



 





Foceno Olympusem Pen E-PL 7

6 komentářů:

  1. Anonymní11/18/2015

    Přesně na tento hrnec jsem koukala minulý týden, také s mamkou a chceme ho,moc se nám líbil.Děkuji ti, že je fajn.Míša

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní11/18/2015

    Jani ty mi davas, v tom dobrem teda. Prosim te ten Real odmastovac jsem si odpoledne sla kvuli tobe koupit a opravdu funguje. Kuchyn nelepi a ja jdu zitra pro dalsi , protoze tchyne ho chce taky.Monique

    OdpovědětVymazat
  3. Jani krasne, moc se mi libi ten hrnec. Ale je cas uklidu, ceka me ten vanocni,takze rada Real zkusim.

    OdpovědětVymazat
  4. Maji i neco na koupelnu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Real Koupelna, včera jsem si jej objednávala přes jejich e-shop, jsem zvědavá.

      Vymazat
  5. Anonymní11/23/2015

    Mají, jmenuje se to Real koupelny. Používám ho doma, skvěle čistí a z umyvadla mi odstranil vodní kámen.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane