2015/11/16

International Festival of Alpinism Prague 2015


Někteří z Vás na mém facebooku zaznamenali, že jsem byla pozvána na tiskovou konferenci, která se konala minulý týden na Slovinském velvyslanectví v Praze. Bylo moc příjemné potkat pány novináře, podat ruku velvyslanci Leonovi Marcovi a jeho týmu. Opravdu si cením pozvání, navíc jsem studovala Mezinárodní vztahy a diplomaci a moje diplomová práce byla o Slovinsku, na velvyslanectví jsem chodila pro materiály. Pro mě nostalgie vkročit do té staré a nádherné vily.
Tiskovka se týkala Mezinárodní Festivalu Alpinismu, jež se bude konat od 20.-22.11. v Národním domě na Smíchově, v Praze. Píši Vám o tom s předstihem at´můžete vyrazit. Nejen, že tu budou módní outdorové značky, ale i známí alpinisté ze zahraničí, z  ČR, filmy, výstavky, křest knihy a mnoho a mnoho dalších.
Hodně zajímavou expozicí bude Češka Koča aneb historie chaty, kterou postavil Český odbor SPD. Mimochodem Českou Koču bych někdy ráda navštívila...je v Kamnických Alpách (SLO). 
Pokud jste sportovci, holdujete "turistice", potřebujete novou outdoor výbavu, chcete potkat další nadčence, rozhodně si nenechte tuto akci ujít.






                                                                  Foceno Olympusem Pen E-PL 7

3 komentáře:

  1. Etiopie Bebeka
    SasaNikolAdaTessi@seznam.cz
    Moc bych si přála vyhrát , byl by to dárek pro mamču ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud chces soutezit, nezapomen se prosim prihlasit k odberu.Je to podminka,zitra koncime

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane