2015/12/02

Coffee Time With Krups


Kafíčko. Ten, kdo už o mě něco málo tuší, ví, že bez kávy to nedávám. Mám moc ráda její vůni o to víc mě fascinuje i její příprava. Už delší dobu pokukuji po automatickém kávovaru, ale stále váhám nebot´je to velká investice a moje kasička ještě není dostatečně plná.
Minulý týden jsem přijala pozvání od Ženy-in, v jejíž společnosti je mi moc fajn. Vždy potkám zajímavé lidi a čtenářky. Tentokráte jsme se doslova sešly na dámském dýchánku nad šálkem kávy. Testovaly jsme totiž kávovary Krups a dokonce jeden model se dostal na můj seznam přání, ano tento kávovar bych chtěla. Vlastně když tak přemýšlím, asi bych si jen tak kávovar nekoupila, musela bych jej prostě někde "osahat" v provozu. Jenže ono možností moc není. Pokud mají Vaši známí takový přístroj můžete se zeptat na reference jich, pokud ne, jste odkázání na prodavače v obchodě. V lepším případě na pár předváděcích akcí vrámci prodejen, kde Vás stejně nenechají ani dotknout se knoflíku. Proto si cením pozvání na eventy od redakcí, firem a dalších. Tam se můžete ptát na vše, dostat odpověd´ od odborníka (většinou je tu produktový manažer) a  stisknout i to tlačítko. Chvíle, které Vám pomohou v rozhodování.
Model Latt´Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D je elegán, úplně jej vidím ve své kuchyni. Hodí se mi nejen designem, ale i rozměry. Nejenže umí nastavit hrubost mletí kávy, ale i teplotu. Nádržka na mléko nemusí být u kávovaru celou dobu, což se mi líbí, protože latte si nedělám často, i když kdo ví, kdybych měla tento kávovar, třeba by tomu bylo jinak. Obsluha naprosto jednoduchá, několik tlačítek a displej a pak jen už pár  sekund a kafíčko je hotovo.
Máte někdo zkušenosti s automatickým kávovarem?








                                                                     Foceno Olympusem Pen E-PL 7

3 komentáře:

  1. Anonymní12/02/2015

    Mam jen Tassimo....ale kapsle jsou drahe.Takovyto kavovar vypada moc krasne a moc se me libi jako tobe ten stribrny.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní12/04/2015

    Jani, je super, já mám Krupse už asi deset let, jinej model, nemá to na mlíčko,ale jinak super.Monča

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní12/05/2015

    Já mám kávovar Tassimo, ale přestala jsem pít kávu, takže už v něm dělám jenom horkou čokoládu nebo kávu pro návštěvy :)

    Unknownie.blogspot.cz || Life Abroad

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane