2015/12/29

Week in Soul


Slibovaný článek o týdnu v Soulu aneb jak jsem se stala globální ambasadorkou značky Kia. Psali jste mi, jak se k tomu člověk dostane. Věřte, že doslova "jednoduše". Více než pět let jsem dělala to co mám ráda, šířila dobrou pověst o Kie, byla a jsem ji věrná a Kia si toho  jednoho dne všimla.
Nejsem holka, kterou uchvátí všechny značky, ale pár srdcovek zkrátka mám. Jednou z nich je právě i Kia. Dále Olympus, protože to byl můj první foťák, který jsem jako malá holka dostala. Je to nostalgie a láska. Stejně tak jako pro mě hodně znamená Pandora. Ne se všemi značkami však spolupracuji. Většina společností kooperuje s blogery, kteří mají mnoho followerů a někdy bohužel propagace není od srdce, ale jen o postnutí produktu a novinek, což je škoda. Nadruhou stranu, firmy chtějí čísla. O to víc si cením toho, že jsme se s Kiou našly. Dělejte to, co máte rádi a ono se to jednou vrátí.
Kia Motors ČR mě pozvala do Soulu, kde jsem měla možnost navštívit výrodní závod, potkat lidi, kteří tuhle společnost tvoří. Vidět produktové řady aut i testovací okruh a zažít na něm zkušební jízdu na vlastní kůži. Program byl nabitý od rána do večera. Organizátoři se nám snažili přiblížit korejskou kulturu, ukázat památky a společně s námi prožít báječný týden plný emocí. 
Ochutnali jsme tradiční pokrmy, prošli vesničkou, kde jsme viděli výrobu bot ze slámy. Poznali korejskou dobročinnost, nebot´ na ulici, pokud potřebujete pomoci, Vám vždy někdo ochotně poradí a ještě ke všemu s úsměvem. Týden utekl jako voda a pro mě to byly dny plné pohody a poznání, na které nikdy nezapomenu. 
Jaký je vlastně Soul? Město plné barev, moderní krásné, plné rozmanitostí. Novodobá čtvrť plná nejrůznějších technologických vychytávek a o pár bloků dále tradiční obchůdky s ručně vyráběnými notýsky, keramickými miskami nebo sladkostmi. Jídlo v kategorii "spicy" je více pálivější než čekáte a chobotničku tu na ulici koupíte místo hot-dogu. Vládne tu pohoda.
Pojďte se podívat na video a fotky. Chystám pro Vás ještě článek o tom, kam v Soulu zajít, kde jsem byla atd., fotek mám moc.

PS: Minulý měsíc jsem odeslala do Soulu svou ambasadorskou prezentaci a s ostatními ambasadory bojuji o titul toho nejlepšího. Jedno vítězství však už mám, během "korejského" týdne se volila jakási nejvíce fotogenická tvář , Kia face, ....no a toto prvenství bylo moje (viz poslední fotka). Byl to nádherný pocit jít pro cenu a přitom se vidět na plátně.




























                                                                           Foceno Olympusem Pen E-PL 7

10 komentářů:

  1. Anonymní12/29/2015

    Ty vogo,tak to je bomba.Jsi nej. Krasny, proste super fotky a moc ti to slusi, uplne zaris, normalne nemam slov.Monique

    OdpovědětVymazat
  2. Tie fotky sú úžasné. Veľmi sa mi páčia autá a najmä to čierne

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, skvělý článek a fotky! Moc ti to na nich sluší:-) Stala jsem se tvou pravidelnou čtenářkou, jinak zrovna začínám s blogem a byla bych moc ráda, kdyby ses mrkla. Začátky jsou vždy těžké, tak bych ti byla moc vděčná, kdyby ses stala také pravidelnou čtenářkou. Moc by mi to pomohlo. Přeji krásný zbytek dne :-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to mě moc těší, kouknu k tobě a ráda písnu, pokud potřebovala s něčím poradit, klidně písni.Vítám tě tu.

      Vymazat
  4. Mohu jen potvrdit to, co píše Jana o krásném týdnu v Soulu. Je tam nádherně, příjemní lidé a pořád je co fotit. Byl to pro mně úžasný zážitek poznat tak geograficky vzdálenou zemi a zároveň se seznámit s aktivitami KIA a HYUNDAI. Jani moc Ti přeji ať vyhraješ v soutěži o nejlepšího ambasadora, třeba Ti pomůže každé ráno políbit ten certifikát :-P
    Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milane děkuji :), začnu s tím a snad začnu spát i v té šále. Díky moc.

      Vymazat
  5. Jani, to je obrovský úspěch! Gratuluju! A jsem ráda, že je Kia taková, jakou ji znám, hledící na kvalitu, ne kvantitu. Krásný článek, do Soulu bych se někdy ráda podívala, díky tobě jsem to měla i s Kiou v pár minutách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuji moc a jsem ráda, že jsi aspoň takto viděla kousek Soulu a třeba tam jednou pojedeš osobně, moc ti držím palce.

      Vymazat
  6. very nice post. love all the pictures you took.i hope one day to go in korea i really want.thanx for the post

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane