2016/01/14

Candles Time


Miluju svíčky a v poslední době zapaluji jednu za druhou. Díky mé práci není problém, aby mi od rána do večera na stole plápolala nějaká ta svíčka a zpříjemňovala mi den. Během léta jsem objevila svíčky Heart & Home, které prodává Albi. Zaujal mě design a široký výběr vůní. Zrovna probíhala i slevová akcička a tak jsem si koupila první tři "skleničky". Byla jsem překvapená, neboť vůně byla opravdu intenzivní a vždy autentická.


Během podzimu se pak moje sbírka rozrostla. Baví mě každý den si zapálit vůni, na kterou mám zrovna náladu. Je lehké se pak přesunout díky na "tropickou pláž" nebo se dát ke kávě "karamelový dortík". Heart & Home se dají srovnat s "konkurencí".
Určitě se ptáte v čem je rozdíl oproti Yankee Candle ? Svíčky Heart & Home obsahují sojový vosk a díky tomu jsou šetrnější k životnímu prostředí. Mají roztomilé designové a krásně barevné víčko, které se ztotožňuje s vůní svíčky. Na skleničce je i popis a Vy přesně víte, jaké aroma Vás po zapálení čeká.



Pokud nechcete hned napoprvé investovat do velké svíčky, kupte si vosk nebo votivku. Do malých prostor doporučuji malou svíčku a v případně, že chcete provonět celý byt či kancelář, je ideální velké balení.
Votivka, svíčka bez obalu, ke které se prodává skleněný svícínek, vydrží hořet 15 hodin. Vůně je intenzivní a díky tomu máte možnost otestovat, zda Vám vyhovuje a příště si už třeba koupíte větší. Další alternativou je vosk. Oproti konkurenci mi vosky přijdou hned po vyjmutí voňavější a hlavně v balení nejsou rozdrolené, což se mi u Yankee často stávalo. Vosky jsou v praktickém plastovém obalu. V nabídce je i aroma lampa, na tu mám zálusk, protože mám doma lampičku malou chtěla bych tu od H&H.



Spousta lidí sáhne po malé svíčce ve skle, jež může zdobit Váš pracovní stůl. Hoří po dobu 30 hodin. Navíc je to i milá pozornost pokud hledáte drobný dárek. Celou řadu doplňuje velké balení, které už s Vámi vydrží až 70 hodin.
Z vůni, které jsem si zatím koupila u mě vede Vánoční překvapení, Francouzská vanilka, Středomořský fík a Mořská tráva. Každá vůně má něco do sebe a je na Vás jakou si vyberete. Plánuji si dokoupit ješte ty, které nemám.


Svíčky koupíte v Albi, ale i v Neoluxoru. Ceny jsou: vosk 53 Kč, malá svíčka kolem 200 Kč, velká 400 a votivka 70, plus minus. Navíc nedávno byla v prodejnách Albi akce a velké svíčky jsem tam nakoupila za dvě stovky a dokonce jsem přesvědčila kolegyni, která už je kupuje do práce a naše recepce nádherně voní
Jaké vůně preferujete Vy a dáváte přednost voskům nebo klasickým svíčkám?


10 komentářů:

  1. Teda tenhle článek jsem raději neměla číst. Svíčky miluju, ale v poslední době jsem si oblíbila právě vosky. Co nejdřív musím vyrazit do Albi na nákup. Díky za tip, i když moje peněženka ti asi moc nepoděkuje :-)
    Monika www.42stupnu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) budeš určitě spokojená. Jak vidíš, také toho nemám zrovna málo a už mám zálusk na další. Možná ještě ulovíš slevu, pokud náhodou ve slevě nebudou koukni na předešlý článek, v Albi mi platila kartička Sphere a pokud vím i Albi má klubový program, takže sleva bude každopádně. Budu ráda když se pochlubíš co sis pořídila.Přeji příjemné nákupy.

      Vymazat
  2. Anonymní1/14/2016

    Pujdu pro velkou svicku. Moc se mi libi ten design. Krasne Jani. M

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní1/15/2016

    Jani, ja si vcera na tve doporuceni koupila tu vanocni a je bozska, palim a libila se i mamce. Poletime pro dalsi.dekujuuuuuuu

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní1/15/2016

    Pardon, jsem pres telefon a nejsem prihlasena. Tynka, dekujuu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pořád tyhle svíčky očuchávám v luxoru, jsou božský <3

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Od této značky jsem svíčky nezkoušela, ale celkem mě láká ten vosk. Jinak pálení svíček miluji, ale jen v zimě. Přelom podzimu a zimy, teď mě to moc neláká a asi nejradši mám ty z Ikea a Yankee Candle

    Rimmel London Lipstick

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voni krasne, vcera jsem palila cely den a pokazde kdyz prijdu domu to krasne voni. Vosk doporucuji, pokud te vune prestane bavit, staci nechat stuhnout a vyjmout z lampy a dat ho zas do obalu a vzit jinou vuni.

      Vymazat
  7. Anonymní1/18/2016

    Hello Jane, I am living in Prague now and as I see I can go to Palladium to Albi and buy these wonderwfull candles...wonderfull, thank U baby

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane