2016/01/25

Dreams Are Coming True ...Kia



Pamatujete si na jeden z posledních postů o mém nákupu korejské panenky? Mohli jste tipovat, jaký sen se mi splnil. Musím říct, že všechny reakce mě mile překvapily. Dostat štěnátko by bylo moc fajn, vyhrát ve Sportce by se určitě také hodilo. Nicméně sen byl jiný a splnil se. Jsem šťastná.

V září jsem se stala Globální Ambasadorkou značky Kia, kterou miluji už několik let a jsem ji věrná. Už toto bylo splnění snu. Ambasadoři z celého světa zažili naprosto báječný týden v Koreji a stali se součástí Kia rodiny. Jmenování nebylo však jen o tom dostat certifikát, užít si město Soul, ale stát se právoplatným reprezentantem značky a propagovat ji. Samozřejmě, každý ke svému úkolu přistupoval jinak. Pro mě to byla velká čest, už jen to, že jsem byla vybraná, protože Kia je moje srdcovka, láska na první pohled a kdo tento pocit zná, pochopí.

Od první chvíle jsem si vedla záznamy, co kde a jak jsem o Kie napsala, abych až se bude hodnotit mé poselství, byla připravena.

Ke konci roku přišel den D. Měla jsem vyplnit formulář o svém ambasadorství a každá pobočka země psala o "svém" ambasadorovi, proč právě on či ona by měla vyhrát. Touto značkou doslova žiji a jsem zvyklá věci dělat po svém, zkrátka nechci splynout s davem a tak jsem kromě formuláře vytvořila prezentaci o tom kdo jsem a přidala spoustu svých publikovaných Kia postů. České zastoupení poté veškeré podklady poslalo do centráli v Koreji. Strašně moc jsem si přála být ta nej, nejen protože jsem Kie věnovala svůj čas, byla a je to moje druhá práce po večerech i víkendech, stejně jako blog. Práce, která mě baví. Kiu doporučuji, znám ji, neustále o ní mluvím, jsem Kiařka. Vymyslela jsem hashtagy #autosdusi #holkasdusi. Proč právě toto? Kia Soul, kterou jezdím prostě duši (anglicky soul). Auto, které umí žít, stejně jako já, holka s duší.

Nemohla jsem se dočkat, jak to celé dopadne. Nešlo tu o žádné počty hlasů, liků, ale o hodnocení naší práce manažery v HQ Kia. Doufala jsem, žila v  naději, že by bylo krásné, pokud by to vyšlo. Zároveň jsem si říkala, že nás je tolik a každý z nás je velký fanda a vyhodnotit toho nej, bude těžké. O to víc si cením toho, že si někdo dal tu práci a všechno pročetl.

Půlka ledna a telefonát...jsi "the best", stala jsi se nejlepším Globálním Ambasadorem Kia za rok 2015. Skáču radostí a to doslova. Mám pocit, že svět je růžovej a dochází mi, že sen se stal skutečností. Ukápla i slza štěstí...vzpomněla jsem si na všechny cesty Kiou, na cesty po Evropě s mopsičkou Ájou, s kterou jsem v autě strávila nejvíce času.

Měla jsem sen a ten se splnil. A tak věřte, že pokud něco chcete, toužíte po tom, ono to jednou vyjde. Dělejte to, co máte rádi. Dělejte to zodpovědně a hlavně od srdce, jedině tak se Vám sen splní. 
Jděte za svými sny....just go for your dreams...KIA-toto je můj motivační song.
Můj sen se mi splnil, ale neusínám na vavřínech, beru titul zodpovědně a jedu dál a moc se těším, co Vám letos s Kiou přivezu.

Všem, kteří mi drželi palce a podporovali mě, patří díky a jedno velké díky Kie.
                                                              Jane

Gratulační dopis z HQ Kia
Gratulace od Generálního ředitele a Prezidenta Kia ČR
Taška plná dárečků
...a brzo budu jezdit touto kráskou, která je boží  a těším se až budeme "řezat" zatáčky

6 komentářů:

  1. Anonymní1/25/2016

    Jane, ty jsi stejne srdcarska, nejlepsi.Monique

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní1/25/2016

    Slečno Kiařko, těším se až tě potkám na cestách. Ctitel :) Kia ti sekne.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní1/26/2016

    Neznam vetsiho drice nez ty,neustale me prekvapuje, ze jedes nonstop a jsi neustale plna optimismu, nadsena. Moc ti fandim. Maky

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní5/31/2016

    Jani, to je krasny. Je pravda, ze ja o tobe vim, ze ty tou Kiou zijes.Jsi skvela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane