2016/01/07

Life Is Easier With Sphere


Dnes se s Vámi podělím o něco, co už používám přibližně pět let. Každá nebo snad téměř každá ženská miluje slevy. O to víc nás potěší, když díky jedné kartičce můžeme mít slevu v restauraci, knihkupectví, obchodě s kosmetikou či oblečením. Ideálně všude.
Tohle zajistí Sphere Card.
Svou první kartičku Sphere jsem tehdy dostala od Manufaktury. Nyní už mám VIPku a těším se z větších slev. Jupí.
Kartu mám v peněžence neustále. Při placení na mě vykoukne jako první a pokud nevidím na prodejním pultu logo Sphere, stejně se zeptám, zda tu neplatí. Co kdyby náhodou, že?
Moji kamarádi si už zvykli, že se mnou ušetří. Když je doprovázím na nákupy nebo sedíme v restauraci, automaticky řeknou: "Jane tu má určitě slevu".
Na Sphere se mi líbí, že platí po celé ČR a je opravdu z čeho si vybírat. Obchodní partneři se mění a pokud si nejste jistí, kde sleva platí, můžete se podívat do online katalogu nebo si napsat o brožurku i dle krajů.
Nedávno se Sphere ptalo svých uživatelů, kde nejčastěji kartu uplatňují . V minulosti jsem ji předkládala u Agipu, dnes ji nejčastěji uplatňuji v Manufaktuře, knihkupectvích a restauracích či na masážích. No a hle jsem v LifeSphere. Při pročítání dalších odpovědí si znovu uvědomuji, kolik firem se do programu zapojilo a že každý z nás kartičku používá u odlišných firem.
Jak to máte s kartičkami Vy? Kde je nejčastěji používáte? Těším se na Vaše odpovědi.

                                                                                                                                       Kartičková Jane




7 komentářů:

  1. Anonymní1/07/2016

    Sbiram razitka v Lindexu, jinak mam Sephora kartu a DM.MILUJU SLEVY. Monique

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Monique, také je mám :) , děkuji za komentář.

      Vymazat
  2. Anonymní1/08/2016

    Ahoj Jane, vubec to neznam,ale koukala jsem na web.Vypada to dobre. Ja mam Tesco karticku, DM, Orsay. Celkove mam rada vernostni programy. Kacka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, děkuji za komentář, kartičky, které zmiňuješ, mají u další výhody. Slevy navíc a dárky za body. Díky za komentář.

      Vymazat
  3. Máš zajímavý blog :) Hezký článek :)
    Ginger

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní8/04/2018

    I am genuinely plеased to read this webpage posts whіch carries plenty of valuable information, tһanks for providing these statistics.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane