2016/01/27

Mary Kay VIP Breakfast II.


Krásné růžové ráno. Jak se máte? Ještě dva dny a je konečně víkend.
Pro zpříjemnění mám pro Vás novinky z Mary Kay, kde jsem byla minulý týden na VIP snídani pro pár vybraných redaktorek a blogerek. Bylo to doslova "rozmazlovací" ráno. Všechno nádherně připravené a naaranžované. Setkání nebylo o jídle, jak by se z názvu mohlo zdát, ale týkalo se produktových novinek, o které se s Vami podělím.

Výrobek, který momentálně v kosmetické branži frčí a je trendy je rozhodně čistící kartáček. MK začínala bílým a letos se kartáček dočkal nového fialkového kabátku. Testuji jej a Vy se o něm dočtete v recenzi, jen co mu trošku provětrám štětinky. Ale už ted´ je to mazlík.


Dalším nováčkem je sérum pro sjednocení tónu pleti. Co si budeme povídat, občas jej potřebujeme všichni.


Novinky jsou doplněny o parfémovanou vodu  Forever Diamonds, jejíž střed tvoří můj oblíbený hyacint. Vůni jsme zkoušeli a mě bylo jasné, že až spotřebuji CityScape, objednávám právě tuto, nebot´ vyjadřuje život, lásku, smích a hlavně je plná momentů, stejně jako můj blog. Forever Diamonds je must have produkt.


Během snídaně pro mě bylo potěšující dozvědět se více o charitativních aktivitách MK, jež jsou spojovány s maskotem a velkým srdcařem, tučňákem Mikim a jeho kamarádkou Kimi. Díky těmto parťákům se i malé děti mohou naučit pomáhat. Mezi projekty patří sbírání víček, darování krve, sázení stromů a mnoho dalších. Plyšáky tučňáčků si můžete zakoupit u své MK poradkyně.
Novinky jsou každé tři měsíce a osobně se těším, protože mě vždy mile překvapí.
Dnes mám pro Vás příjemné překvapení já. Některé z Vás mi psaly, že MK kosmetiku neznají a rády by ji zkusily. Je tu tedy SOUTĚŽ o poukaz, který zahrnuje diagnostiku pleti, ošetření pleti a ještě Vás naučí líčit k Vašemu typu osobnosti. Tomu říkám "super servis" a navíc můžete příjít s kamarádkou!!! Bude se na Vás těšit Míša. Co proto udělat? Být odběratelem blogu (návod), do komentáře mi napsat email a hlavně odpověď s kým byste přišly (kamarádka, maminka, teta...). Pozor, soutěžit samozřejmě mohou i pánové neboť MK má kosmetiku i pro ně. Pište, komentujte, končíme příští sobotu 6.2. o půlnoci.

19 komentářů:

  1. Značku Mary Kay mám veľmi rada. Majú super kvalitné produkty ! :) vidno, že si prežila krásne ráno v super spoločnosti :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nadush jsem ráda, že je znáš a víš, že jsou super.

      Vymazat
  2. Tu kosmetiku zatim moc neznam,ale urcite me vzdy potesi, kdyz umi nekdo sikovne vyzdvihnout muj vzhled. A s kym bych sla? Asi s nejakou kamaradkou.

    OdpovědětVymazat
  3. Tu kosmetiku zatim moc neznam,ale urcite me vzdy potesi, kdyz umi nekdo sikovne vyzdvihnout muj vzhled. A s kym bych sla? Asi s nejakou kamaradkou.

    OdpovědětVymazat
  4. neznám ji ale líbí se mi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fajn, a s kým byste vyrazil? S kámošem nebo dámským doprovodem?

      Vymazat
  5. Anonymní1/28/2016

    kosmetiku znám z vyprávění používá ji kamarádka osobně vyzkoušenou ji zatím nemám a s koho bych vzala tak asi dcerku začíná být s ní slečna a moc zkušeností zatím s kosmetikou moc nemá takže by to pro ni bylo asi zajímavé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice dekuji za komentar, ale prosim, prectete si pravidla-chybi registrace, jmeno, email...

      Vymazat
  6. Anonymní1/28/2016

    myslím,že to bude kvalita

    OdpovědětVymazat
  7. standa.hudak@post.cz ahoj nejspise bych prisel s kamoskou:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Osobně Mary Kay nepoužívám, ale znám lidi, co si ji nemohou vynachválit. Šla bych s kamarádkou Álou, která se moc nelíčí (stejně jako já), jelikož milovaná babička si stejně koupí tu svou růžovou rtěnku ať chci nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Teda, tak to musela být parádní snídaně! :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  10. O kosmetice jsem mnoho slyšela,ale moc ji nepoužívám a jsem sama,nemám s kým jít .
    HANA NOVÁKOVÁ
    cibulinecka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuji za komentář a držím palce.

      Vymazat
  11. Rozhodně bych kosmetiku věnoval mamce a taťkovi ať si pořád nestěžují na to, kolik jim přibylo vrásek na obličeji.
    Orisek100@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Rozhodně kosmetiku daruju mamce ke 40. a taťkovi k 50. narozeninám. Mamka slaví narozeniny za týden a taťka za necelý měsíc. Neonatologie si pořád nesťežují kolik jim přibylo vrásek na obličeji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane