2016/02/05

Ladies "Intim Talk"


Pánům vstup ZAKÁZÁN.
Dneska intimně, žensky a otevřeně. Pojďme tedy na to bez předsudků a červenání.
Minulý týden jsem se zúčastnila akce značky Idelyn, která nabízí produkty intimní hygieny. 
Během prezentace, která se nesla v otevřeném a přátelském duchu, mi došlo, že téma intimní hygieny a ženských intimních partií je do jisté míry tabu. Pokud trpíme záněty nebo máme nějaké další potíže, nemluvíme o tom, jako třeba o chřipce. Mlčíme, stydíme se, je nám to nepříjemné. Buďme otevřené.


Já osobně jsem typická štírka, držím si odstup, přesto vím o všem. Ke svému tělu si nepustím jen tak někoho a to je možná i důvod, že nemám potřebu se svěřovat. Dokážu  poradit a vžít se do ostatních, pochopit jejich pocity, koktání, mlčení i nervozitu. Na druhou stranu nemám problém se postavit davu.
A proto jsem se rozhodla společně s Vámy (doufám, že mě v tom holky nenecháte) podpořit kampaň #FindTheName  a najít jméno pro dámské přirození.
Koukněte se na promo video, které rozhodně pobaví a možná se trošku budete divit, že pánové s pojmenováním nemají rozhodně problém. Pojďme jim dokázat, že i MY máme sebevědomí a jsme hrdé na své partie, které jsou důležitým "nástrojem" dalších životů. Proč se stydět?



Hlasování je anonymní a probíhá ZDE.
                                                          Mám odhlasováno a co Vy?

Jinak pokud jste si do teď myslely, že Idelyn nabízí produkty, po kterých sáhnete jen při  potížích, toť omyl! Doporučuji, pokud chodíte do bazénu, sprchujete se někde ve fitku, používat jako prevenci Expert Intim gel. Držíte si s ním totiž infekci doslova od těla. Přiznávám, patřím mezi ty, které toto podceňují, neboť žádnými problémy netrpím. Ale slibuji, že tento gel s sebou přibalím na cestu k moři, kam za nedlouho letím.




Hlasujte, nestyďte se , jste jedničky!

3 komentáře:

  1. Anonymní2/05/2016

    hodne suprovej clanecek, hlasuju take. Kacka

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní2/05/2016

    Jani máš pravdu, my ženy nejsme moc silné mluvit o intimitě a přitom jsme silné a dokážeme hodně věcí. Odhlasovala jsem a některá jména mě šokovala, to neumíme najít něco hezčího?

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní2/05/2016

    Nepodepsala jsem se.Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane