2016/02/21

Meet Kia- Winter Roadshow #KiaFunPark


Moje Kia ambasadorství pokračuje dál. Vlatně ani nevím, zda i letos mohu být tou nej, ale vzhledem k tomu, že jsem Kiařka tělem i duší (#holkasdusi, #autosdusi), jedu dál. Kia je jeden z mých srdcových brandů a kde jen mohu, mihnu se tam. Letošní zimu Kia vyrazila do hor a Vy si můžete zpříjemnit den ve Fun Parku, který najdete na několika místech. Nejen, že se zahřejete ciderem, ale hlavně si vyzkoušíte Sportage a Sorento, auta, která na namrzlých silnicích sedí dokonale. 
Zažijete super fun momenty! Odpočiňte si na chvíli od lyžování a snowboardů a nebo přijďte je tak na "pokec". Fun Park je tu pro všechny

Soutěže kdo dřív nandá na kolo řetez, kdo v co nejrychlejším čase složí puzzle s Kiou a také skútr pro děti, které kolikrát řídí jako profíci a za pár let je budeme potkávat za volantem. Úsměvy promotérů, free a skvelý moderátor Karel Kašák a hlavně Kia. To je Kia Fun Park. Pro partu kamarádů je tu stolní fotbálek, relaxovat a "chytat" bronz se dá na lehátkách a pokud si správně tipnete, vyhrajete Kiu Sportage na tři dny. Kia je moderní, dynamická, fun a vždy překvapí!

Doražte se podívat, 
Kia Fun park najdete zde: dnes poslední den na Ještědu, 26.-28.2. Špičák na Šumavě,  4.-6.3. Monínec, 11.-13.3. Skiareál Bílá v Beskydech
Koukněte na fotky a pojďte ten "fun" pocit zažít.
                                                                           Zdraví Vás křečice Jane

4 komentáře:

  1. Anonymní2/21/2016

    JANI MOC TI TO SLUSI, SUPER KRECEK

    OdpovědětVymazat
  2. Koukam, ze to bude na MOninci, mame to kousek, zajdeme. Diky Jane. Jsi uzasnej krecek, moc ti to slusi, kouzelny usmev.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní2/22/2016

    JSI KOCKA, JSI KOCKA

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní2/28/2016

    Jéééé Monínec, tam pojedu s malou Barunkou.Koukneme se a třeba malá zkusí skutr.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane