2016/04/08

Cleaning My Face



Hezké páteční ráno. Těšíte se na víkend? Já osobně moc. Navíc pro Vás chystám pár novinek včetně soutěží. Jedna bude kreativní, tudíž nůžky, pastelky, toto vše se  Vám bude hodit :)

Pamatujete si na post o snídaní s MK? Od té doby mám v koupelně nového nájemce, kterému holky říkají Shrek. Je to čistící kartáček Skinvigorate, fialkovo zelený. 

Kartáčků na čištění pleti je na trhu hodně. Levnější, dražší a každý má to své pro i proti.

Měla jsem jej na svém wishlistu dlouho a zárověň jsem u něj měla jedno ale- budu jej používat? Nebo to bude jedna z dalších věcí, která tu bude ležet?.......po třech měsících vím, že "Shrek" se u mě rozhodně nefláká a neleží! Dokonale masíruje pleť a odstraňuje make-up. Pleť je při pravidelném používání mnohem lepší!!!


Nejvíc jsem jeho účinek zaznamenala po návratu od moře, kdy se mi plet´začala nepříjemně loupat a šupinkovatět. No a znáte to, člověk má tendenci strhávat suchou kůži a neustále se "rýpat" v obličeji. Skoro celý týden jsem nemohla používat make-up, BB krém ani pudr. Pečlivě jsem však používala kartáček v kombinaci s TimeWise  3in1 cleanerem, který v sobě má peelingové částečky a moji pleť dal zase do normálu. Je lehce narůžovělý, nemastný a navíc neucpává póry. Dobře se roztírá a stačí tenká vrstva. 
Jak kartáček používat? Pojďme tedy na to. Navlčíme obličej a nástavec kartáčku (součástí balení jsou dva). Dále použiji čistící přípravek. Osobně, když používám kartáček, aplikuji právě TimeWise krém. Tři, dva, jedna start! Zvolit jednu ze dvou rychlostí a čistíme. Nakonec stačí obličej opláchnout teplou vodou a pokračovat ve své rutině.


Kartáček od MK je na baterky, v balení najdete i dvě hlavice kartáčků. Je lehounký, skvěle padne do ruky a navíc je voděodolný.






Používáte kartáček na pleť? Plánujete si jej pořídit nebo Vám to přijde zbytečné? 
Dejte mi vědět Váš názor. Moc děkuji!

7 komentářů:

  1. Anonymní4/08/2016

    Ahoj, tady Majka. Ja kartacek chci, kazda firma trvdi, ze je ta nej...videla jsem velke kartacky s dojijenim, ale radeji bych prave jako mas treba ty na baterky a mensi. Nechci tahat nabijecku.Hezki napsano

    OdpovědětVymazat
  2. Čistenie pleti je veľmi dôležité :) Ten aplikátor vyzerá zaujímavo a kozmemtiku od Mary Kay mám veľmi rada! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nicol, souhlasím s tebou. Krásný víkend.

      Vymazat
  3. No ten kartáček je super, vypadá strašně hezky. Nějaký podobný sháním už dlouhou dobu.

    Novinky v drogériích

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie,je rozromilý :). Za mě spokojenost.

      Vymazat
  4. Great review. Yes I do and I couldn't live without one. It's so important to deep clean your skin. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane