2016/04/29

NEW IN- Cosmetics April 2016



Než zítra oslavíme "čarodejnice" a odletíme na koštěti, tak se pojďme, holky, podívat na kosmetiku. Co jsem si za poslední měsíc koupila nebo našla jako dárek v časáku?



Deospray od Baley, který stál kolem třiceti kaček jsem v regále nemohla nechat. Dostal mě totiž vůní růžového pomela. Představte si čerstvě nakrájené pomelo, sladko kyselé a zárověň osvěžující. Paráda! Doporučuji aplikovat 15 cm od podpaží, jinak budete mít na kůži bílo, sprej zaschne a opadá.


Po dlouhé době jsem si koupila nový odličovák na oči. Dala jsem šanci emulzi s aloe vera od Baley. Nicméně není nad dvoufázové odličovače. Emulze jemně voní, vcelku dobře odličuje, je levná ( stojí kolem padesáti korun) a neobsahuje alkohol. Nemám však pocit hydratace. Pokud nosíte kontaktní čočky, je vhodná i pro Vás. Asi jde o zvyk nebo pocit, ale dvoufázovky mi zkrátka sedí lépe.



Produktem, který mě tento měsíc překvapil, je jednoznačně vyhlazující čistící tonikum od Yves Rocher. Bylo přibaleno už v podzimním čísle Marianne, ale já jej otevřela až nyní. První věcí, za níž dávám plusový bod je ta, že když nanesete tonikum na vatový tamponek má pologelovou strukturu, tudíž neproteče. Malé množství zvládne odlíčit i silnější vrstvu make-upu. Hydratuje a při pravidelném používání je Vaše pleť jasnější.



Skořicový masážní gel od Topvet znám už hoooodně dlouho. Mám období, kdy jej používám intenzivně a někdy jen, když si vzpomenu. Momentálně jej používám minimálně 4x týdně před cvičením ve fitku. Namasíruji s ním problematická místa, natáhnu sportovní úbor a vyrážím cvičit. Skořicová silice způsobí prohřátí pokožky a tím se podpoří odbourávání tuků.  Bojuje i proti celulitidě. Cena kolem 120 Kč za 250 ml.



V dubnu jsem se spustila s rozpustilým citronem od Dermacolu. Osvěžujícím sprchovým gelem s vůní citronu, světle zelené barvy, jež Vás dostane do pohody. Cena 59 Kč a jeho dodání energie stojí za to!




Peeling vodní meloun, také od značky Dermacol mě trošku zklamal. Sladká, ale umělá vůně! Pokud jej nanášíte na suchou pokožku, velké množství opadá. Doporučuji nejdříve sprchu a pak nanést peeling, případně jej dát na mycí houbičku . Dobře odstraňuje odumřelé kožní buňky a stačí jej používat jednou za týden. Cena se pohybuje kolem 149 Kč. Mimochodem krystalky mi připomínají červený kaviár.



Posledními produkty jsou- krém na ruce a tělový olej od Dove. Krém na ruce, Derma Spa goodness, na trhu není tak dlouho. Nemastí a ruce zanechává doslova sametové. Nechybí jemná "Dovovská" vůně. Cena je lehce nad sto korun za 75 ml. Líbí se mi, je to sameťáček.


Potřebujete aby Vaše pokožka byla pružnější? Zkuste tělový olejíček Derma Spa uplifted+.  Je vhodný pro všechny, dokonce bych jej doporučila i maminkám po porodu nebo pro ty co hubnou., neboť olejíček skvěle promastí kůži a ta  je poté příjemně hladká. Kombinuje vůni leknínů, okurky, fialky, santalové dřevo, pačuli a sladké pyžmo. Stačí rozetřít malé množství, velice dobře se vstřebává. Cena cca 252 Kč/150 ml.

A to je vše za tento měsíc a mě nezbývá nic jiného, než si jít připravit koště a zítra letět :)

Poletíte také? Budu ráda, když mi písnete nejen o čarodějnicích, ale i o kosmetickém úlovku měsíce.



6 komentářů:

  1. Skvělé novinky. Skořicový masážní gel zní dobře, určitě bych něco takového potřebovala. Balea deospraye jsem nikdy nezkoušela tak nemohu posoudit, podle mě to je spíš taková poslední záchrana do kabelky. Tento měsíc jsem toho tolik nekupovala ale takový objev měsíce, který mi darovala o narozeninách kamarádka je sprcháč B.U. o kterých jsem si nikdy nemyslela že bude super a výhru v jedné giveway parfém Love Potion od Oriflame.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezah, děkuji za komentář. B.U. znám je fajn. Balea má velkou nabídku deosprajů a jsou fajn.Určitě vyzkoušej.

      Vymazat
  2. Anonymní4/29/2016

    Moc hezke, fotky, prima novinky.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý nákup, ten sprcháč od Dermacolu jsem taky měla a byla jsem s ním moc spokojená.

    April Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie, děkuji. Ten citron je dost osvěžující v těchto dnech a dobíjí energií, také máš ten pocit?

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane