2016/05/25

Manufaktura Cucumber Time



Okurková sezóna se pomalu blíží. Musím přiznat, že okurky mám ráda. Dávám si je do džbánu s vodou, protože jsou nejen osvěžující, ale mají významný detoxikační účinek, podporují činnost jater, žlučníku a střev. Dokonce obsahují minerální látky jako draslík a vápník. Používají se i jako maska na unavené oči.  Určitě jste si také někdy přikládali nakrájená okurková kolečka a snažili se relaxovat. 

To, že budu mít produkty na obličej, vlasy i tělo plné okurek, to mě vlastně donedávna nenapadlo. A hle, Manufaktura přišla s novou limitkou.



Úžasný hydratační krém a maska 2v1. Lehká konzistence, jemňounká vůně a naprosto dokonalé splynutí s pletí. Přesně to, co potřebuji na sluneční dny! Jak se blíží léto preferuji právě lehounké krémy. Tím, že naštěstí nemám problematickou pleť, sedí mi 99% produktů na trhu. Tento krémík má pumpičkové dávkování, což vítám. Nemastí a pokud jej nanesete v silnější vrstvě, slouží jako maska. 
Dokonalou kombinaci tvoří s micelárkou, která je doplněna o mandlový olej. Po pár dnech používání je vidět, že má vliv na stažení pórů a vypnutí kůže ( používám ji ráno a večer). Make- up zvládá bez problémů odstranit a svěží okurková vůně mě baví!





V této řadě je více produktů 2v1, což je záchrana hlavně když cestujete a v tašce nemáte tolik místa. Tudíž sprchový gel a šampon v jedné lahvičce se hodí. Vaše tělo i vlasy budou po umytí hydratované a zase, opakuji se....ta nádherná vůně, chladivá a příjemně letní.




Doslova třešničkou této kolekce je pro mě krém na ruce. Momentálně jej mám neustále v kabelce a vždy, když jej použiji,  mi vykouzlí příjemný pocit na rukou.  Nemastí, dokonale se roztírá a ruce jsou heboučké. Navíc obsahuje i bambucké máslo.

Manufakturu si kupuji hodně dlouho, je to česká značka, jejíž limitky mě vždy něčím překvapí. V zimě jsem milovala svěstku, ale letní okurka prostě vede! Už teď jsem zvědavá, jaká bude další edice.

Docela by mě zajímalo jaká řada by Vás lákala?  Mě by na léto nadchl meloun a na zimu vlašský ořech.

Napište, těším se!




Vtipná fotka na závěr. Takto vypadá backstage focení u dědy na  dvorku. Všechny to zajímalo :)


16 komentářů:

  1. Anonymní5/25/2016

    Tej orieski su super napad.K

    OdpovědětVymazat
  2. Okurkový krém na ruce vypadá dobře! Tuhle vůni miluju :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, děkuji za komentář. Mám okurku v kosmetice poprvé,ale rozhodně ne naposledy. Krém si zamilovala i mamka, tak tu je o něj boj :)

      Vymazat
  3. Ty jo, všechno vypadá opravdu skvěle! Mám pocit, že jsem s okurkou ještě nic neměla, ale tenhle článek mě na to hodně nalákal, takže budu muset určitě něco zkusit! Hlavně ten krém na ruce a pleťový krém/masku bych brala hned! :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krémík je suprový. Rande s okurkou doporučuji.

      Vymazat
  4. Produkty vypadají super, jen bohužel vůně okurky mě nějak moc neláká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíš, zajdi kouknout, vůně je moc příjemná.

      Vymazat
  5. Tak okurková! Hned zítra skočím do Manufaktury vše očuchat a něco si pořídím. :) Jinak ta závěrečná fotka velmi pobavila... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) budu ráda, když písneš co sis vybrala.

      Vymazat
  6. Tá micerálka ma veľmi láka! :) A posledná fotka vážne pobavila! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) focení v terénu je někdy náročné :)

      Vymazat
  7. Anonymní5/31/2016

    sprchový gel a šampon a krém na ruce úžasný ♡

    OdpovědětVymazat
  8. hodně mě zaujal ten krém a maska v jednom, mívala jsem okurkový pleťový krém od Ziajy a ta parfemace byla opravdu příjemná :) jsem docela překvapená velikostí micelární vody, to je nějaké cestovní balení nebo plná velikost? já si u micelárky vždy vybavím to obří balení 500 ml jako je tomu u Biodermy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karolínko, děkuji za komentář. Vodu je malá, tu jsem dostala jako pozornost. Jinak se prodává v klasické velikosti.

      Vymazat
  9. Já bych určitě uvítala vanilku. Vlašský ořech by taky nebyl špatný, nebo kokos či čokoláda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, prima volby. V poslední době jak se blíží léto ulítávám na kokosu :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane