2016/05/30

NEW IN- Cosmetics May 2016


A je to tu! Pravidelná dávka kosmetiky za tento měsíc.
Vlastně v květnu toho nemám tolik, neboť jsem psala zvlášť o mých novinkách na pleť z Manufaktury. Okurková řada si zasloužila vlastní post a pak už jsem toho moc nekupovala. Každopádně pár úlovků mám! Pojďme na to.


Z Egypta jsem si přivezla "děsně smradlavej hubnoucí" krém. Obsahuje výtažky ze zrníček kávy a je od značky Skin Doctor, což je přírodní kosmetika. Krém používám večer po sprše, aby přes noc "makal". Po skoro měsíci používání je pleť vypnutější, ale ubýtek centimetrů tedy nemám :) Každopádně něco to dělá a stál jen 199 Kč. Vůni má silně kafrovou!



Další tělovou záležitostí je můj oblíbený "kokosák". Sprchový gel Coconut Milk od FA. Kupovala jsem jej v Německu za 35 Kč a co Vám budu povídat, je to naprosto užasný sprcháč s kokosovým extraktem. Při sprchování se doslova ocitnu na pláži a je mi báječně. Tuhle vůni mám prostě spojenou s létem. Také milujete kokos?


Chodíte do Lidlu a všimli jste si tam značky Cien? Levná, ale suprová kosmetika. Hodně dlouhou dobu jsem si říkala, že až mi dojde nějaký produkt, zkusím tuto značku. Ten okamžik nastal a prvním výrobkem na který padla řada bylo čistící pletové mléko. Jednoduchý design, lahvička s pumpičkou a vůně čistoty. Při každém čištění pleti si vybavím vůni dětství a čas u babičky, která nikdy nezapomínala na svou pleť a čistící mléko jí nikdy na toaletním stolečku nechybělo. Někdy se pleti tolik nevěnuji, ale tuhle milou vzpomínku si často vybavím. Babička věděla, že čištění je základ. Cien stojí pouze 39,90 a je pro všechny typy pleti, navíc s hydratačním účinkem. Za mě žádná negativa, spokojenost a těším se, že si od Cienu si zas něco koupím.



Větší částku jsem dala za malinkou krabičku od L´oreálu. Tuším, že to bylo kolem 229 Kč v DMku. Jde o sadu na úpravu obočí. Jsem ten typ, který má vyšší čelo a bez výrazného obočí se neobejde. Chodit "pravidelně" na barvení moc nestíhám. Pátrala jsem tedy po nějakém setíku na doma. 
Zvolila jsem odstín medium až dark v hnědé barvě. Paletka se zrcátkem obsahuje vosk, pudr, pinzetku a kartáček. Je tu i malá fólie s návodem. Překvapivě barvičky drží a já jsem spokojená. Pokud potřebujete doupravit či dobarvit obočí, vřele doporučuji!




Posledním produktem je řasenka, kterou mám od Mary Kay. Lash Intensity, novinka pro větší objem řas, se speciálním dvouzónovým kartáčkem, jež vypadá hodně nenápadně. S řasenkou se dobře manipuluje i když má zvláštní geometrický tvar a občas se mi akorát nedaří ji dostat do mého pouzdra, které nosím v kabelce. Je lehounká a řasy dokonale prodloužení. Cena 430 Kč.

A to je za tento měsíc vše. Povíte mi, co z kosmetiky jste objevili Vy?



4 komentáře:

  1. Zaujímavé novinky, zaujala ma hlavne tá kozmetika z Egypta, na prvý pohlad vyzerá luxusne.
    Čo sa týka kozmetiky Cien, tiež som ju nedávno objavila a začínam jej pomaly prichádzať na chuť. Velmi sa mi páči ich krém na ruky a najnovšie aj balzam na pery :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko,děkuji za doporučení, zkusím balzám na rty. Egypská kosmetika je fajn, cena i množství. Lituji, že jsem nekoupila nějaké masky na obličej, ale nenašla jsem žádné na svou pleť, oni většinou prodávali věci na bělení pleti a to nepotřebuji :). Krásný den.Jane

      Vymazat
  2. Sada na úpravu obočí vypadá dobře, už jsem na ni v drogerce koukala :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terez, děkuji. Já se rozhodoala ještě mezi jednou, ale ta stála 900, určitě měla kvalitnější barvičku, ale toto mi stačí mezi dobou než zajdu ke kosmetičce. V nabídce je i světlejší odstín.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane