2016/06/05

Gluten-Free Cooking Event


Poslední dobou blog zahltilo jídlo. Aby ne. Patří k našemu životu a u jídla a vaření si vždy skvěle popovídáte. Když vaříte s rodinou či s přáteli je to paráda. Mám ty chvíle ráda.

Minulý týden jsem byla pozvaná na akci se svým oblíbeným online magazínem Žena-in do Chefparade, kde se tentokráte vařily bezlepkové pokrmy.

Dorazila jsem o něco později, protože z práce...někdy zkrátka "neutečete" dříve. Vše už tu pomalu začínalo vonět a jako vždy tu vládla pohoda redaktorek i čtenářek. Recepty tentokráte bez lepku! Pizza i focaccia chutnaly sice trošku jinak, ale byly dobré! Vypadaly nádherně. Možná to máte také tak, že jídlo se Vám musí i líbit a když ještě k tomu chutná...wow!

Během večera jsem se seznámila s produkty KitchenAid. Líbí se mi jejich masivní a přesto elegantní design. Kolekce v červené barvě je jak dělaná do mé kuchyně. No, snad se i já jednou k nějakému kuchyňskému robotu dopracuji.

Teď se koukněte na pár "food" fotek. O akci si nezapomeňte přečíst na Ženě-in! Já moc děkuji za pozvání! Jako vždy to bylo skvělé!

 










´




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane