2016/06/20

Lactacyd Testing


Tento pracovní  týden začínáme otevřeně o testování produktů intimní hygieny. Přiznám se, jsem v tom docela lajdák, protože (musím zaťukat na dřevo), netrpím žádnými potížemi a produkty určené pro intimní hygienu se sice u mě doma občas objevují, ale především v letním období, kdy mám pocit, že potřebuji být chráněna více, neboť chodím do bazénu či na koupák. Je to i doba letních fetivalů, kde jsou toi toiky a extra čistotou to tam moc nezáří. To je chvíle pro intim ubrousky a ty mi v tašce nikdy nechybí.



Uvítala jsem možnost společně s dalšími 40 čtenářkami Žena-in testovat produkty Lactacyd. Už jsem je někdy určitě měla, ale nějak jsem netušila, že je více variant. Vybrala jsem si "zelené" duo s antibakteriální přísadou a to právě z důvodu, že trávím díky projektu Proměna, více času v bazénu a začíná i fesťáková sezóna.

Balení ubrousků je po 15 kusech, což mi přijde zcela akorát a balíček odpovídá velikosti kapesníčků, takže se Vám vejde dobře do kabelky. Je tu klasické "lepíkové" otevírání, které překvapivě drží a ubrousky tudíž nevyschnou. Samotný obal je silný a tak nehrozí, že se Vám propíchne v tašce o klíče. Ubrousky jsou dostatečně široké i pevné.



Z počátku jsem si myslela, že vůně anti nebude moc příjemná, ale spletla jsem se. Voní příjemně, jemně a čistě, což způsobuje přírodní L-kyselina mléčná a výtažek s tymiánu, který nás chrání před špatnými bakteriemi. 

Ubrousky jsou 100% biologicky rozložitelné. Cenově se pohybují kolem 70 Kč.

Úplně stejné složení má mycí gel, který je určený pro "domácí" použití a tak si našel místo u mě v koupelně. Tato antibakteriální řada zabraňuje vzniku infekci, je vhodná i pro těhulky, lze ji používat při menstruaci a samožřejmě v období, kdy sportujete či navštěvujete koupaliště.



Gel má prakticky navrženou lahvičku s pumpičkou, která se dá uzavřít. Když jedete na delší cestu, můžete si toto balení vzít s sebou místo ubrousků. 250 ml koupíte od 120 Kč. Vydrží dlouho a lahvička vypadá na vaně něžně a nenápadně.

Kupujete si Lactacyd nebo jiné výrobky pro intimní hygienu?

PS: Lactacyd, zelená řada, s antibakteriální přísadou u mě prošla na jedničku!

5 komentářů:

  1. great products!

    Please visit my Blog!

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní7/11/2016

    Já používám Lactacyd několik let. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní7/11/2016

    Holky kdo jezdíte na třeba na festivaly jako já, určitě s sebou zbalte jakékoliv tyto ubrousky. Jsou skladné a intimní hygienu s nima provede i ve stanu ;-)

    Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) díky za názor.

      Vymazat
    2. Anonymní7/11/2016

      já teď pojedu na Colours of Ostrava a beru si ty Lactacyd ubrousky právě s sebou...

      K.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane