2016/08/15

Cheerios Oats Breakfast


Sladké nebo slané snídaně? Jaké máte rádi?

Přiznám se, že ty sladké mám raději, den je pak tak nějak hezčí a barevnější. Voňavá káva nebo čaj a aspoň patnáct minut času, kdy si v klidu sednu a nastartuji organismus na celodenní výkon. 

Během víkendu jsem si vychutnala moji "hříšnou" snídani i když jsem vstávala po šesté ráno a poté běžela na brigádku. V našem městě  byla výstava hafanů a já tam vždy pracuji.

Proč hříšnou?  Dle mého jídelníčku od trenérky nesmím ovesné vločky, .... prostě nic ovesného!

A "Oatsky" jsou ovesné :)

V době mého dětství cereálie nebyly běžně dostupné v obchodě, proto jsem se vždy těšila na balíčky od  příbuzných z Německa, protože ty mi nějaké "mlsky" nezapomínali posílat a navíc v tom čase v každém balení cereálií byla hračka a mě bavilo otevírat krabice a být překvapena, co že na mě vykoukne. 

Teď mám "krabici" cereálií na měsíc. Moc je nekupuji a to z toho důvodu, že jsem začala jíst jinak a dle mého tréninkového plánu jsou "ovesné" potraviny na black listu!  Nicméně jednou za čas si k snídani mističku ráda naplním a zaliji sojovým mlékem. 

Cheerios Oats je novinka, která přišla i mě, křupavé ovesné lupínky s vitamíny a minerálními látkami. Verze klasická a se skořicí, jež je v kombinaci s mlékem moc lahodná. Fitness jídelníčku a tréninkový pláne, odpusť mi, fakt to chutná dobře.

Lupínky a Cheerios kroužky spolu, to je lahoda!  Navíc je to rychlá snídaně, nasypete, zalijete mlékem a necháte se unášet chutí....

Sice jsem říkala, že pro mě je to "hříšná" snídaně, přesto tyto cereálie obsahují ovesné beta glukany a pomáhají snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Věřím, že i trenérka, tento můj malý hříšek pochopí.

Snídaně je základ dne!  Co snídate?

Přeji Vám prima start do nového týdne.








2 komentáře:

  1. Mňam! Tak ty budu muset vyzkoušet :) Já teď přes prázdniny snídám buď jogurt a nebo ovesnou kaši s ovocem :)


    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) děkuji i za tvůj tip. Bohužel já jogurt ani ovesnou kaši moc nemohu právě kvůli fitku. Spíše nyní zkouším ryžovou, je lehčí. Cereálie mám jednou za dva týdny, je to takový můj doping :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane