2016/08/08

Manhattan Ice Cream



Zmrzlina k létu patří a né, že ne! Měla jsem pár "hřešících" dní, protože jinak si hlídám jídelníček, což víte z článků projektu Proměna. Každopádně zmrzku si v létě občas dám a tak jsem neváhala a hlásila se přes Blogerky do výzvy.  Vyšlo to a já konečně ochutnám Manhattan!

Letím do Alberta, abych za vouchery, které přišly koupila dvě balení. Přišlo zklamání, asi jsem si vybrala špatný den.  Pátek, kdy jsou zmrzliny rozházené v regálu a Manhatton nabízí jen příchuť Piňa Colada. Hledám prodavače, abych se zeptala, zda mají jinou. Nikde nikdo a tak nakupuji Piňa Coladu, kterou mám ráda jako koktejl, ale i zmrzlina bude určitě dobrá.


Dva kyblíky o objemu 1,4 l putují do mého mrazáku. Jeden tedy otevírám! Pod víčkem je klasicky zmrzlina chráněna fólií a po jejím odtržení se na mě line příjemná vůně ananasu a kokosu. Voní, opravdu voní  a nádherně! Líbí se mi bílo- žluté zpracování, jež nechci zničit, ale jde se ochutnávat :)



První lžíce rovnou do pusy! Mňam, chutná vážně jako Piňa Colada a já se rázem ocitám na pláži pod palmou....pohodička.


Druhou porci už si servíruji jak mám ráda a přidávám si do mističky směs oříšků a med. Vůbec nevím, kdy mě tohle napadlo, ale chutná mi to už pěknou řádku let. Dokonalost, prostě moje nej, mňam. Jak chutnají zmrzliny Vám?  Jako malou mě bavilo si na zmrzku dávat takové ty posypky, které jsem určené na zdobení dortů.



Když už příchuť Piňa Colada, proč si neudělat zmrzlinový shake? Stačí dát do mixéru zmrzlinu, mléko a nakonec jsem si to celé dozdobit chia semínky. V tomto slunečném počásku chutná božsky. Jak si shaky připravujete doma Vy? Pochlubte se.





Manhatton koupíte v několi příchutích, pokud budete mít štěstí a ne jako já. Osobně mám zálusk  na čokoládovo karamelovou s arašídy.

Zmrzlina je hustá, není to taková ta vodová směs. Voní a opravdu chutná tak, jak je psáno. Balení je dostatečně velké pro celou rodinu, dostane se tedy na každého!

A kalorie? Někdy si přestaňte na chvíli lámat hlavu a užívejte si!



4 komentáře:

  1. Mňam tá zmrzlina vyzerá fantasticky! Hneď by som si ju dala. Príchuť Pina Colady musí byť super. Máš veľmi pekný blog nechcela by si vzájomne sledovať?
    andreanalens.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc diky za komentar. Blog je me hobby k praci :)

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek, byla jsem na něj hned zvědavá, když jsem zjistila, že tě vybrali do výzvy! Velká gratulace k vítěznému článku! :)

    Skincare Routine

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Peggie, děkuji moc, vypadá to,že budu muset pořídit velký mrazák :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane