2016/08/11

Manufaktura Elixir


Když jsem v balíčku objevila tento elixír od Blogerek, zajásala jsem a moc děkuji!!! Chtěla jsem ho! Navíc exkluzivní balení a pipetové dávkování ve mě doslova vzbuzovalo pocit vyjímečnosti. A v koupelně se tato lahvička vyjímá.

Často jsem od kamarádek slýchala. "Co to je za tu lahvičku s tím elixírem, to muselo stát majlant ne? Jak to funguje?"

Pleťový olejový elexír od Manufaktury je jedním slovem úžasný. Luxusní skleněné 30 ml balení nažloutlého sedmikráskového "olejíčku" v sobě ukrývá i kombinace vzácných olejů (šípkový, jojobový, avokádový, makadamiový, slunečnicový).

Určený je pro normální, suchou i citlivou pleť. Mastné neuškodí, ale proč ji  více "mastit"?

Používám jej měsíc a vždy se těším na  svůj večerní kosmetický rituál, kdy po očištění pleti nanesu dvě až tři kapky tohoto regeneračního a vyživujícího elixírku. A proč večer? Je to olejíček, tj.mastná tekutina a přes den se opravdu nechci lesknout. Aplikace je i na večer určená, pleť přes noc v klidu dostává svou dávku vitamínu a koenzymu Q10. Olejíček stačí jemňounce konečny prstů vklepat do tváře.
Počítejte s tím, že opravdu chvíli budete mít mastný obličej, ale vážně jen chvilinku, neboť produkt se hezky vsákne a když jsem šla cca za deset minut spát, nikdy jsme neměla mastný polštář.

Jak se moje pleť po měsíci cítí? S oblibou říkám: "Všímáš si, že zářím a mládnu? Mám elixír mládí."

Jsem spokojena, mám pocit, že pleť je dobře vyživena, vypadá zdravě a je o ní dobře postaráno. Elixír rozhodně používám dál, voní nádherně, sedmikráskově.

A tato vyjímečná péče nestojí moc. Cena je 329 Kč, balení vydrží hodně dlouho, když si vezmete, že používáte dvě kapky večer. Nebojte se jej nanášet i kolem očního okolí, které je všeobecně sušší. Já jej dávám i na krk :) 

Používáte nějaký ten elixír?

PS: Na první fotce hned někoho zaujal :)

 






2 komentáře:

  1. Vyskúšala by som tento elixír, vyzerá zaujímavo :)

    *UPDATE* How To: Leave A Clickable Link In Blog Comments
    Mark Thomas Mark Thomas
    Marketing Manager | Illustrator | Designer | Blogger
    Follow
    *UPDATE* How To: Leave A Clickable Link In Blog Comments
    Apr 30, 20152,350 views8 Likes9 CommentsShare on LinkedInShare on FacebookShare on Twitter
    *LinkedIn no longer allow clickable links in comments*

    If there's one thing I love doing when it comes to blogging, it's leaving comments on other people's blog posts I've read. If there's one thing I don't love about blogging, it's that I always feel really uncomfortable self promoting. I'm not sure why - it just kinda makes me cringe!

    Now, popping my marketing hat on - one of the best ways to drive traffic to your blog is actually by commenting on other people's! So really, it's a win-win situation as the author gets a nice comment and you get traffic back. Just please don't leave a comment for the sole purpose of leaving your blog link. That's a no go. I actually find it really helpful when people leave a clicky link in a comment, as I've found some amazing blogs to read as a result. So why it makes me uncomfortable is anyone's guess!

    So how do you create a clicky link? Simply writing www.thatgentmark.com won't work. Sure it's there for people to see - but then you've got to highlight it, then copy and paste into the web bar and ain't nobody got time fo' that!

    You'll need a simple bit of HTML code - which is:

    WEEISY

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní3/14/2017

    Poznam! Super

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane