2016/09/05

Dove Dobro + Bonus


DOBRO- slovo, které v sobě skrývá poselství, lásku, odvahu, odhodlání i pomoc ostatním.

Jsem nesmírně šťastná, že jsem byla oslovena podílet se na tvorbě nápisu pro kolekci DOBRO od Dove. Návrhů se sešlo hodně a poté se hlasovalo o ty nej. Dva z mých jste poslali do top5! Ani nevíte jakou jsem měla radost.  Nakonec odborná porota vybrala tři návrhy od blogerek a jeden z těch mých se dostal do DOBRA.

Velké nadšení, hrdost, že jsem součástí úžasného a smysluplného projektu, jehož prostřednictvím budeme šířit a předávat DOBRO dál.

Na chvíli se zastavte a uvědomte si, že každá žena je krásná. Netrapte se kily navíc, nedokonalou postavou nebo tím, že jste stydlivá. Najděte své přednosti a usmívejte se! Nenechte si nikým namluvit, že to tak není. My holky jsem hodně citlivé a někdy nás tvrdá slova bolí. Vzpomeňte si,že třeba ve škole Vaše "silnější" spolužačka byla terčem posměchu. Ale proč? Proč dokážeme ubližovat a neuvědomujeme si, jaké to může mít na tu holčinu vliv? Pojďme to společně změnit a podpořit! #jsmekrasne a buďme i sebevědomé!


Kolekce Dove DOBRO podporuje ženskou krásu a sebevědomí. Výtěžek bude věnován Nadačními fondu Slovak- Czech Women´s Fund, jehož posláním a cílem je i podpora rovnoprávnosti. Na ženských názorech, hodnotách i snech totiž záleží.


Budu ráda, pokud si obohatíte šatník některým z  těchto kousků. Kolekce se prodává na ZOOTu Navíc s tímto získáte ještě něco navíc :)


Můj  nápis Smile&Live najdete na tašce. Je skvělá jak do práce (nosím v ní noťas), na nákupy, do fitka, prostě fajnová a stylová. Igelitkám už odzvonilo :)


BONUS:
A nyní Vám udělám radost, když uděláte radost VY a budete šířit DOBRO dále. Co proto musíte udělat? Dát likefacebookové stránce a veřejně sdílet soutěžní příspěvek (info na fcb), do komentáře napsat sdílím.  Výherce bude vyhlášen na facebooku, soutěž končí 25.9. o půlnoci. Soutěžíme o tašku Smile&Live z kolekce a krém na ruce!

Držím palce a nezapoměňte, že DOBRO existuje...



10 komentářů:

  1. Pěkné věci a pro dobrou věc... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, kolekce se povedla a jde o krásné spojení s fondem.

      Vymazat
  2. kolekce je podařená a určitě udělá radost

    OdpovědětVymazat
  3. kolekce je podařená a určitě udělá radost

    OdpovědětVymazat
  4. těšíme se na losování

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pěkná kolekce,sdílím a všem držím palečky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuji. Já hlavně přeji, aby se kolekce dobře prodávala a podpořila zmíněný fond.

      Vymazat
  6. Kolekce je moc krásná, konečně se do prodeje dostaly trička. Moc jsem se na něj těšila.

    Bomb Cosmetics | Tělový scrub Limetka & Brusinka

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné, a kampaň celkově je perfektní :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane