2016/09/16

Press Conference- Mary Kay


Po několika VIP snídaních jsem byla společností Mary Kay pozvána na tiskovku. MK má nejen skvělou kosmetiku, ale její eventy jsou osobnější, uvolněnější, prostě friendly a pink a já si moc cením pozvání.

Tiskovka probíhala v restauraci Zoom, v Kongresovém centru Praha, v jehož budově se v ten samý den konala i velká MK konference pro zástupkyně téže značky. Všude byl slyšet smích, potlesk, nadšení a vládla tu prima atmosféra.

Mary Kay si jako vždy přichystala spoustu novinek a já už některé z nich zkouším a vy se výsledek dozvíte ke konci měsíce v rubrice NEW IN- Cosmetics September.

Jelikož čas letí, bylo aktuální téma podzimu i vánoc. Líčení metalickými stíny, třpytivý tělový sprej na období plesů a večírků a nechyběla ani vůně, jež mě dostala...Wish

Pokud Mary Kay sledujete, víte, že minulý rok přišla s kampaní #CloveceNavonSe, jde o Festival vůní, jež je příležitostí si pořídit zajímavou toaletní, parfemovanou či kolínskou vodu se slevou 20% (mimo novinky Wish) . Výběr je velký a já osobně mám u MK hodně favoritů a nějaký ten "flakonek" se hodí i jako dáreček. Slevu využijete od 16.10. do 31.12.2016. Vyberte si vůni, která Vám sedne.
                                         Přeji Vám krásný den.

                                                                                 Jane











#presstime #piarko 

6 komentářů:

  1. Pěkné prostředí, lákavé občerstvení..Kosmetika vypadá moc dobře, nikdy jsem ji neměla, a tučňáčci jsou roztomilí...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní11/14/2016

      Dobry den, mohu Vas s kosmetikou seznamit :) Staci se mi ozvat na tel. 702 440 379 :), Lucie

      Vymazat
  2. Nádherná akce :-) A ty cupcakes :D :O

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane