2016/09/24

What Is In My Bag?



Dámská kabelka je jedna velká záhada, kterou nechápou hlavně pánové. Otázky tipu "Co tam taháte", "To má snad deset kilo", "Vážně potřebujete tolik věcí"?

ANO! Všechno potřebujeme a to, že kabelka má několik kilo víme. 

Dnes Vás nechám nakouknout do své bežné tašky. Také kdo jiný by Vám měl ukázat, to, co tam "tahá", než kabelkami posedlá Jane. Kabelek mám dost a střídám je denně. Zkrátka kabelky  ke mě patří.

V poslední době jsem si oblíbila menší velikost a i tak tam dokáži "nacpat" hodně věcí. Doplním, že pokud jedu do kanceláře, nosím ještě noťas, který mám zvlášť v plátěné tašce a tu můžete vyhrát v soutěži ( pozor, v neděli končíme).


Kabelka Aldo je super a pojme toho dost. Občas si ji ozdobím šátkem. Mám ji už přes rok a nosím ji často, dá se totiž kombinovat k různým outfitům.



Naučila jsem se používat organizér do kabelky, který jsem dostala k Vánocům. Má spoustu kapsiček a tak je vše hezky srovnáno a když měníte tašku, prostě vezmete organizér s věcmi a přendáte jej do jiné kabely.  Navíc má i šňůrku na klíče, což vítám, od té doby totiž nestepuji přede dveřmi a nelovím klíč minimálně deset minut.


Pojďmě na obsah a tajemství kabelky.


Moje potřebné věci.


Pracovní a jiné nezbytnosti!  Klíče o bytu a auta jsou jasná věc. Doklady, vizitky a brýle. Mobily mám dva ( soukromý a pracovní).  Peněženka v kabelce chybět nesmí a protože miluji diáře, nosím papírový. Ráda si věci zapisuji a navíc tento z Momentee je ideálním spojením s mými momenty. Můžete jej nosit nabitý všemi měsíci a nebo si některé listy vyndat a zas tam zandat. Přes diář je gumička kam připevňuji tužku. 
Foťák je součástí mého života a je to jedna z věcí, kterou mám pokaždé stoprocentně s sebou, vlastně od svých deseti let mám značku Olympus. Posledních pár let fotím modelem PEN E PL-7, ke kterému mám několik objektivů.


Další tajemství. Kapsle, mopsík a mlsání :)


Žvýkačky nosím v roztomilé plechové krabičce s mopsíkem. Kupovala jsem si ji v Albi. Většinou tam mám mix značek. Navíc v tomto balení se mi nerozsypou a veselý psík mi zvedne náladu.
Mlsáníčko na nervy nebo těžký den v práci a sladkost v podobě Mentos Choco White. Oblíbila jsem si je a kdo z nás si občas rád nedá něco sladkého, že? Už jste zkusili tuto choco variantu? Mě chutná!

A kapsle? Asi se divíte. Vysvětlení je jednouché. Mám doma kapslový kávovar a nedávno jsem dostala na zkoušku balení Redespressa, což je speciálně namletý čaj Rooibos a protože jej v práci nemáme, ale máme kapslový přístroj, nosím si "Redko" s sebou, abych jej mohla pít i v kanclu. Je k dostání i v jiných variantách, když nemáte možnost přípravy z kapslí. Koukněte sem



A nyní kosmetika, ano, pánové, i tu máme v kabelce!

Nemám ráda suché ruce a proto nosím aspoň malý krémík. Aktuálně 10ml pivoňkový od L´occitane. Rtěnku od Nature Republic ze Soulu. Make-up od Lóreálu, o kterém jste si už mohli přečíst zde. Momentálně mojí nejmilejší vůni Wish od Mary Kay a ubrousky téže značky, které odstraňují mastnotu a lesk, aniž by Vám porušily líčení.  
Mini hřebínek na přečísnutí a papírové kapesníčky.


Pokud cestuji nosím, antibakteriální gel na ruce, další objektivy atd. atd. atd. My holky máme věcí hodně a věřte, že jsou must have :)

A bez čeho se neobejdete Vy? Pochlubte se!

7 komentářů:

  1. Já mám vždy velkou kabelku. Musí se mi tam vejít kniha, popř. čtečka, a plno drobností, diář, zápisní atd. je toho opravdu moc, co s sebou pořád taháme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slavko, máš pravdu. Pokud mám shopper bag také tahám další věci navíc :)

      Vymazat
  2. Anonymní9/25/2016

    Organizer mam tez. Kabelka je tak srovnana. Libi se mi to pouzdro na zvykacky, je to hezky napad. Na diare nejsem,ale kapsle kouknu. Mas to moc hezky nafocene. Klarka

    OdpovědětVymazat
  3. Nechápu, jak se ti může tolik věcí vejít do takové malé kabelky? :-) . Já ještě navíc nosím deštník, protože když si ho někdy nevezmu, stoprocentně začne pršet... Jinak kromě foťáku a kapslí mám obsah podobný tvému..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ono se to tam skvěle vejde hlavně díky organizéru. Ta kabelka mate velikostí,ale pojme dost věcí :) I ten deštník by se ještě úplně navrch vešel,ale už jej nechci tahat :) .Na podzim se tomu však už nevyhnu...

      Vymazat
  4. Já mám vždy jednu velkou obří tašku bez kapes a v ní hromady věcí. a když tak přemýšlím, tak nějaký ten pěkný organizér by se mi hodil :-) super tip, děkuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane