2016/10/29

Grey Sweatshirt and Sportage



Ahoj, ahoj.

Přináším jeden z posledních outfitů, kde ještě vycházím "nalehko" a přijíždím Kiou Sportage. Vlastně jsem jela jen na schůzku a věděla jsem, že nebudu chodit nikde venku, takže proč se tahat s bundou?

Moje oblíbené džíny pomalu dosluhují  a budu se muset porozlédnout po nových. Nákup džínsů je u mě složitý, nemohu se řídit podle číslování a do kabinky beru hromadu kusů, které by mi tak mohly padnout. Je mi jasné, kde tedy strávím následující shopping akce. Opět chci nějaké tmavé.

Džíny jsem zkombinovala s šedou mikčou a světle hnědou kabelkou. A tato barevná kombinace mě baví. Zase mám takové období, kdy u mě vede černá, hnědá, šedá a starorůžová ( tady musím najít must have kousek). Máte nějaký tip?

Malá kabelka pojme docela hodně věcí i když jde primárně o fotobrašničku, má totiž polstrování na můj Olympus foťaček, ale dá se nosit i jako běžná kabela, což je fajn. Jednoduchý a elegantní design. Rozhodně se nebojte malých kabelek a mít v ruce třeba diář, který stejně během schůzky budete potřebovat na psaní poznámek.

                                                               xoxo Jane









Jeans: Orsay//Sweatshirt: Dresslily//Shoes: H&M// Bag: Olympus // Watch: Guess// Bracelets: Sinsay// Diary: Momenteeczech


4 komentáře:

  1. Ten diář vypadá vážně úžasně a o kabelce na Olympus ani nemluvím. To je skvělý kousek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oba kousky jsou skvělé. Opět se tu projevila moje kabelková i diařová úchylka. Kabelku je z kůže, takže vydrží na věky věků :) tahám ji už půl roku.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane