2016/10/26

NEW IN- Cosmetics October 2016


Dobré ráno, moji milí,

Opět přináším přehled toho, co jsem tento měsíc měla nového a používala, tedy v rámci kosmetiky.


Rovnou začnu nákupem v Lidlu. Sprchový gel a olejíček značky Cien, bohužel zklamání u obou produktů.

Sprchový gel, co se týká konzistence je krémový, heboučký, ale čekala jsem jinou vůni. Název Almond oil ve mě více evokoval nádech mandlí, kterou mám ráda. V tomto případě však jde pouze o přísadu mandlového oleje v kombinaci s výtažkem z meruněk, které ve vůni převládají, ale i tak to není ono. Zkrátka jsem očekávala něco jiného. Přestože gel dobře hydratuje pokožku, já si jej už nekoupím. Neoslovil mě! 300 ml stojí kolem třiceti korun.


Druhým produktem od Cienu je olej proti celulitidě s výtažky břízy, který pomáhá k vypnutí pokožky. Díky pravidelnému masírování by se měly zmírňovat projevy celulitidy. Za mě produkt chválím přírodním složením a zajímavou jemnou vůní. Používám jej skoro měsíc, extra výsledek není. Produkt stál pouze 90 Kč. Bohužel vytýkám skleněné balení, které je nepraktické. Pokud si do rukou nanesete trošku oleje, musíte si umýt ruce, neboť když chcete aplikovat další dávku a sáhnete na lahvičku s mastnou rukou, vyklouzne. Krabička i samotná lahvička má jinak hezký design a ukrývá v sobě 100 ml olejíčku. Mě však z praktického hlediska nenadchl a po účinku ani stopy.


Třetím produktem, který jsem v Lidlu kupovala je tekuté mýdlo od Dermacolu. Cenově bylo hodně výhodné, stálo 32 Kč (normálně stojí kolem 50 Kč). Vybrala jsem si kávovou vůni Irish Coffee, také aby ne, když v tomto sychravém počasí ve mě evokuje pocit horkého šálku kávy a dobrou náladu s ním spojenou. Nádherně a intenzivně voní a dokonce i povzbuzuje. Navíc barevné balení na umyvadle vypadá roztomile a rozzáří den. Produkt, ze kterého jsem nadšená a ráda zkusím další varianty vůní. Doporučíte mi tu svou oblíbenou?


B.U. antiperspirant jsem měla přibalený v nějakém časopise a teď na něj konečně přišla řada. Jde o balení 50 ml, které mám v tašce do fitka  a používám jej před i po cvičení. Musím uznat, že jej cítím i během cvičení, což je fajn, protože když cvičíte, nechcete zapáchat a obtěžovat okolí i když se potí všichni a ve fitku je to normalní. Každopádně v poslední době nejsem na sladké vůně a tahle je s extraktem lotosu a mě i přes svůj účinek neoslovila. Zvolila bych spíše lehčí variantu.


Posledním produktem jsou úžasné stíny od Mary Kay z řady Runway Bold (limitka). Stíny jsem měla v balíčku z tiskovky a věděla jsem, že až přijde "toto" podzimní počásko, budou dokonalým parťákem. Paletka s pěti odstíny, které mají skvělou pigmentaci a barvičky vhodné jak na každodenní líčení tak i na party. Jsou metalické, jsou nápadné, jsou vidět a jsou prostě boží. Celá paletka se vejde do kosmetické taštičky i kabelky. Možná jen škoda, že balení v sobě nemá aplikátor. Barevná kombinace mě nadchla! Paletka se prodává za 690 Kč, odkaz zde, poté stačí najít svou poradkyni Mary Kay.




Užijte si zbytek pracovního týdne a já se budu těšit na přístě.

                                                                                                   xoxo Jane


12 komentářů:

  1. Tiež si kupujem produkty od značky cien v lidli :) myslím že je celkom v pohode

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja Cien jinak miluji, ale tyto mě bohužel nenadchly. Už jsem koupila další produkt a ten vypadá dobře.

      Vymazat
  2. Já od Cien tyto dva neměla, ale za to šampony mají přímo dokonalé. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Šampony jsem od nich ještě nezkoušela, pořád mám jiné zasoby. Toto je opravdu první zklamání, jinak jejich limitky gelů jsou super a další produkty také.

      Vymazat
  3. Zatím jsem tyhle výrobky z Lídlu neměla, takže asi pořídím jiné... A tekuté mýdlo s kávou mne taky láká, mám ráda tyhle vůně...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, je to můj názor, netvrdím, že jsou špatné, ale mě nesedí a třeba někomu jinému zase ano...zkrátka každý se úplně jiný. Kávové mýdlo je prostě bomba a hlavně super cena :) Už není v akci, ale u nás jej mají ještě v sekci výprodeje.

      Vymazat
  4. Dermacol Aroma Ritual milujem a vybrala si výbornu vonu. Ešte možem odporučiť pomaranč a belgicku čokoládu - tá je moja najoblubenejšia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zuzko. Znám belgickou čoko ve formě sprcháče, zkusím na zimu i jako mýdlo.

      Vymazat
  5. Kávovou řadu od Dermacolu miluju, je to od této značky vůbec nejlepší produkt :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Stíny mají krásné odstíny, ale škoda té pigmentace.. :( A jinak od dermacolu miluji hroznovou řadu, tak je úplně top :-) Kávová běží hned za ní :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Barevně moc povedené, super na ples.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane