2016/11/30

NEW IN- Cosmetics November 2016


Dobré ráno,

je tu měsíční nálož kosmetiky a díky narozkám toho je doceladost. Pojďme na to!


Dva produkty, které jsem si koupila jsou z Lidlu. Limitka od Cienu, tekutá mýdla na ruce. Jedno mě zklamalo  a druhé potěšilo. Mýdla seženete momentálně za 22,9 Kč! Obsah balení je 300 ml.


Růžová lahvička ve mě evokovala "slaďárnu". Ovšem omyl! Vůně pačuli a karafiátu je spíše vhodná pro pány. Prostě takový ten mužský fresh a hodně intenzivní. Relativně dlouho po umytí rukou je vůně cítit, což více vítám u druhé varianty jež obsahuje bílé květi a mandarinku a je více ženská. Jinak jako vždy Cien produkty jsou fajn a v zajímavém designu, který opět zdobí koupelnu.


Další produkty jsou od značky Sportique, jde o narozeninový dáreček

Balzám na rty je v tomto období must have kousek. V mém narozeninovém balíčku mě čekala tyčinka na rty s příchutí caffee latte. Balzám má klasické zavírání, ve spodní části rolovací kolečko, kterým balzám vysouváte. Produkt opět obsahuje řadu přírodních látek, které skvěle ochraňují a zlepšují stav i již popraskaných rtů. Vůně latte je hodně jemná, asi bych uvítala jako kaféholik větší intenzitu, ale jinak produkt splňuje svůj účel a já jen doufám, že jej někdě nezapomenu, což se mi někdy stává.


Produktem, který střežím a doslova miluju je krém na ruce. Podívejte se sami, to balení je doslova retro a řada lidí mi řekla, že vypadá jak krém na boty. Mě prostě baví!!! Navíc se mi nikdy neotevře v kabelce. Konzistence krému je akorát tak "zimně" tužší a když jej dáte na ruku nádherně se rozetře a vstřebá. Když se na krémík podívám, mám pocit, že je doslova našlehaný a vůně jasmínu spolu s ibiškem nikoho neurazí.
Krém obsahuje bambucké máslo, které mu dodává hustotu, dále příjemné rostlinné oleje a byliny (kopřiva, arnika, rozmarýn atd.). 



Oblíbeným triem, které se mnou momentálně cestují do fitka, je body deodorant,  body milk a body soap.

Přírodní deodorant má dlouhodobý účinek. Nedráždí a velmi příjemně voní jasmínem. Tím, že jde o balení 100 ml je fajn do kabelky a i do tašky na cvičení.



Tělové mléko obsahuje makadamový a kokosového olej a i bambucké máslo. Vítám u něj to, že jakmile se ve fitku osprchuji, mohu se s ním v klidu natřít, protože se ihned vsákne. Navíc v zimním období urychluje regeneraci suché pokožky. Na těle je moc příjemné i díky látkám jako aloe vera, výtažkům mořských řas a vitamínu A. Jelikož je přírodní, neobsahuje žádné alergeny a je tak vhodný pro lidi s citlivou pokožkou.


Trojku "fitko" produktů doplňuje tělové mýdlo, které lidi jako já uvítají. Pokud se sprchujete ve fitku, v bazénu nebo cestujete, uvítáte, že tohle tekuté mýdlo je vhodné nejěn na tělo, ale i na vlasy! 

Celá řada krásně voní jasmínem, je lehounká a holky ve fitku už několikrát pokukovaly nejen po lahvičkách, ale říkaly mi, že to voní fakt hezky!



Tyhle produkty mohou být i skvělým vánočním dárečkem, můžete je koupit samostatně nebo v dárkovém balení, jako jsem jej dostala k narozeninám já. Tím, že to byl dárek, neuvádím ceny, ale najdete je na netu. Obsah balení těl. mléka a mýdla je 200 ml.



                                           

V sadě jsem měla ještě daší produkty, ale ty začnu používat až dopotřebuji, ty co mám. 

Další novinkou, kterou jsem dostala na předávání cen Lohas blogera je kondicionér na vlasy značky Oway, což je prestižní vlasová a pleťová kosmetika. Kondicionér je v tubě a vypadá nenápadně. Ovšem mile mě překvapil hlavně tím, že opravdu stačí nanést malinkaté množství a nádherně napění. I na moje husté a dlouhé vlasy stačí velikost většího lískového oříšku. Navíc vlasy se poté skvěle rozčesávají a jsou jemné a lesklé. Vypadají rozhodně zdravěji. Tato tubička obsahuje výtažky z biodynamicky pěstovaného citronu, bio bílého čaje či kaštanové proteiny . Má příjemnou vůni, kde nejvíce cítím právě citrusy. Cenově se pohybuje okolo 171 Kč a našla jsem, kde se prodává. Můžete se podívat i na další nabídku.



Posledním produktem je naprosto úchvatná vůně Acorelle! Opět jsem ji mohla vyzkoušet díky Lohasu. Tato vůně se ihned stala mojí srdcovkou. Jednak balení, které je ideální do kabelky a vypadá noblesně a také ta vůně! 88% přírodní edt, jejíž srdce tvoří mandarinka, malina a třešeň. Základem je vanilka, pižmo, santal a hlavou orchidej spolu s gardenií. 

Toaletka neobsahuje syntetické barvící látky ani UV filtry a za mě je prostě jedna z těch, které řadím k top 1. Cena se pohybuje kolem 500 Kč, což není rozhodně za kvalitní vůni moc. Pro zajímavost koukněte na odkaz, mají tu nejen EDT, EDP, ale i produkty pro děti.


Jaká kosmetická novinka se objevila tento měsíc u vás?

10 komentářů:

  1. je super, že používaš toľko prírodnej kozmetiky :) tiež ma nejaká láka, ale priznám sa, že vždy dám skôr prednosť tej "umelej" kozmetike, na ktorú vidím reklamy :/ ...čo už
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) dostala jsme ji hlavne k narozeninam, ale jsem nadsena, je fakt skvela.

      Vymazat
  2. Já mám od Cien ráda zejména lak na vlasy. Je to jeden z nejlepších laků, které používám za pár kaček :) Jinak mě zaujalo tělové mléko a deodorant :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cien je super, ja jakmile jdu do Lidl, vzdy neco od Cienu koupim :)

      Vymazat
  3. Tak ten hand cream se mi moc líbí. V zimě mám strašne suché ruce, a nic nepomáhá :/ jinak Cien také používám. Kvalita za pakatel :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tento měsíc unesená z dekorativní kosmetiky Inglot :-) lepší stíny na oči než nabízí oni jsem nenašla.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za tip, Inglot jsem zatim nezkousela.

      Vymazat
  5. Jasmínovou řadu Sportique miluji, je úžasná a krém na ruce je fantastický. Mléko jsem zatím neotevřela a ni sprchový gel, ale čistící tonikum už je na dně. A z něho jsem naprosto nadšená. Pleť je po něm čistá "alá vypraná", ale hydratovaná a božsky voňavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsme mile překvapena, tuto značku jsem dříve neměla.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane