2016/11/18

Painting Of Eyebrows


Určitě mi dáte za pravdu, že najít skvělou kosmetičku, která přesně trefí tvar a barvu vašeho obočí, dá někdy zabrat. V našem městě jsem zkusila asi tři a jen jedna obstála. Paní Zdeňka, starší a moc příjemná. Vždycky jsem se k ní těšila, ale najít termín v mém a jejím plném diáři byl občas oříšek. 

Jsem ten typ, co má vysoké čelo, čokoládové oči a obočí prostě musí mít zvýrazněné, aby ten můj look byl wow.

Chodit do beauty barů v parfumerkách mě moc nebaví. Jednak cena skoro pět set korun za úpravu obočí, když u Zdeňky to mám za kilo i s pleťovou maskou? Navíc na vás neustále někdo kouká a vy nevypnete ani na těch pár minut.

Proto když mi kamarádka Verča řekla o BeautyLash, tedy "domácím" barvení obočí, musela jsem do toho jít. Navíc super cena, hezká sada a s dlouhou trvanlivostí (barva vydrží až  6 týdnů).


Jdu to zkusit. Mám černou variantu a navíc set je jak na obočí, tak i řasy.


Nejdřív si říkám, zda to zvládnu a neskončím s podivnýma pruhama na čele. Po pročtení jasného návodu však zjišťuji, že to je táááák jednoduché.

Mít čistou pleť (buďte odlíčení), připravit si vatové tampónky, tyčinky, nějaký krém, zrcátko (když zrovna nestojíte před velkým zrcadlem v koupelně) a kafíčko na pauzičku.

Jdeme na to. Malé množství  nějaké pleťového krému rozetřeme pod oči a to z toho důvodu, že tam dáme ochranný papírek, který tak lépe přilne. Pokud vám papírky dojdou, vůbec to nevadí, časem budete mít v ruce takový ten grif a vůbec se neušpiníte a když ano, stačí mít BeautyLash Tint Remover, kterým barvu odstraníte. Horní víčko taktéž ochráníte nanesením krému.

....vymáčknout gel č.1 (colour gel) a namočit v něm kartáček ve tvaru řasenky a poté dát na řasy, úplně stejně jako když používáte právě řasenku. 2 minutky čekačka! Buď si dejte kafčo nebo úplně stejně pokračujte s obočím. Jako ochranu kolem obočí opět zvolte krém. Pro větší intenzitu můžete nechat gel působit až osm minut.  Zbytky gelu odstraníte pomocí vatové tyčinky, však to mi holky už dobře známe.

Dalším krokem je nanesení gelu č.2 (developer gelu). K tomu slouží šedá aplikační tyčinka. Je užší a díky jejímu tvaru pěkně nabarvíte každou řasu a každý kousek obočí. Opět necháme chvíli působit, tedy jednu až čtyři minutky. V obou případech nakonec setřeme navlhčeným vatovým tampónkem a hurá někam do společnosti, protože ten look je oslnivý.

Sada na obočí a řasy stačí až na osm aplikací (záleží na intenzitě). Barva je voděodolná, obsahuje rostlinná barviva a nejsou v ní obsaženy oxidanty. Velkou výhodou je výdrž až 6 týdnů

Když si to spočítate, investuje 297 Kč na 8 aplikací. Což znamená, že jednou za 6 neděl do řas a obočí dáte necelých 40 kaček a to se vážně vyplatí! Když barvu používáte i na řasy, tak si to vydělte 2 a jsme na dvacetikorunce! Jupííí.

Sadu ukládám opět do krabičky a vytáhnu ji za 42 dní.

BeautyLash doporučuji! Super cena, snadná aplikace a za cca deset minutek máte hotovo.
         



















9 komentářů:

  1. Tak toto je super vec ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě boží. Zkoušela jsem i paletku Loreál,což je spíš vosk a to jsem barvila skoro denně, tohle drží hodně dlouuuho a cena je dobrá.

      Vymazat
  2. Tak toto je super vec ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní11/18/2016

    Naozaj super!

    OdpovědětVymazat
  4. Obočí si barvím už hodně dlouho, a dříve jsem chodila do salónu, ale teď to zvládám sama doma. značku znám, protože mi od nich dorazil balíček, mám možnost produkty i vyzkoušet. A zatím jsem nadšená, ale uvidíme jak dlouho barvy vydrží než se vymyje.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní7/30/2018

    Piece off writing writing is аlso a fun, iіf you bе acqᥙainted with after that you can ѡrite if not it
    is cοmplex to write.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane