2016/12/14

Reading Time- Vogue + Fit Za 15 Minut Denně



Příjemné středeční ráno.

Doufám, že jste nepropadli vánočnímu shonu a vše vzládáte. Ještě totiž zbývá deset dní.

Mezitím vám chci představit dvě knížky, které jsem zařadila do své pravidelné čtecí výzvy. Obě patří mezi ty, které nevezmete do ruky a přečtete. Budete se k nim totiž vracet pravidelně.




První z nich je Vogue kniha omalovánek od Iaina R.Webba.  Nádherné, skoro stostránkové dílo plné ilustrací módy, která se objevila ve slavném britském Vogue během 50.let.  Knihu si můžete vybarvit podle svých představ, stát se tak návrhářem, ale hlavně si skvěle odpočinout, což je v tomto náročném období potřeba. Pořiďte si pastelky nebo fixy a hurá vybarvovat! Kniha stojí 239 Kč a je určitě i hezkým dárkem pro všechny věkové kategorie.





Další knížka je určena pro sportovní nadšence i pro ty, kteří si zase dávají novoroční předsevzetí, že zhubnou, že něco si zaplatí členství ve fitku a budou cvičit! Fit za 15 minut denně. Cena necelé tři stovky!


Výhoda této knihy, kterou napsala Zuzka Light, která publikuje i videa na youtube je, že se cvičením můžete začít hned! Nemusíte chodit do fitka, ale cviky můžete provádět v klidu domova. Stačí vám na 15 minut! Ano, jen patnáct minut denně! Otevřete knihu a pojďte začít.
Nemusíte se bát, že cvik nepochopíte, je tu totiž fotopostup, jak vše správně provést. Objevíte tu i recepty na zdravá jídla, povídání a motivaci, jak najít cestu k vysněnému cíli. 
Pro ty, kteří to myslí opravdu vážně, tu je i tréninkový plán zacílený na spalování tuků a vyrýsování svalstva. 





Napište Ježíškovi o nové triko na cvičení a konečně opravdu začněte! 30 dní a 15 minut denně!

O této knize u mě na bloggu ještě uslyšíte, chystám nějaké články z fitka, kam chodím pravidelně a když nemám inspiraci, "jedu" podle Zuzky.

Kterou knihu si vyberete?
Jinak knižky mám z Arary a můžetesije také objednat, dojdou ještě na Vánoce!




1 komentář:

  1. Anonymní12/18/2016

    Cvičím podle Zuzy a docela fajn.Omalovánky si přeju k vánocům

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane