2017/01/21

Anpro Leg Creme


Krásný pohodový víkend přeji,

opět přináším nějaké ty kosmetické novinky. Díky blogerkám jsem měla možnost vyzkoušet pro mě jednu neznámou firmu a to Anpro. Nikdy jsem o nich neslyšela, ani jsem jejich produkty nikde neviděla! O to větší to byla challenge je testnout. Navíc výrobky zaměřené na nohy, na část těla, kterou určitě nejen já v zimě dost opomíjím. 
Přišel mi balíček, který obsahoval dva krémy na nohy a peeling. Testování začalo a pěkně každý den jsem produkty používala!





Ranní rosu nemusíte prožít jen když budete někde v přírodě, ale toto osvěžení se ukrývá ve 110ml balení krémového peelingu na nohy. Je super na paty, chodidla, prostě na vysušenou a zrohovatělou kůži.  Je lehounký, plný čistoty a evokuje ve mě rána na venkově, kdy vyjdete naboso ven a ucítíte příjemně chladnou trávu právě s kapkami rosy. Ano, vážně tak voní! 
Peeling se aplikuje velmi jednoduše. Stačí nanést na nožky, počkat minutku a pěkně opláchnout. Odměnou vám budou heboučká chodidla. Peeling v sobě obsahuje malé modré perličky...., že by to tajemstvé rosy? Nejen účinek, ale i cena je super. 49 Kč!


Pokud máte hodně namáhané nohy rozhodně jim dopřejte uvolňujicí krém. Zkoušela jsem ten s vůní levandule. Bohužel tuto vůni moc nemusím a tak vyloženě produkty s levandulí nevyhledávám. Nicmémě to mé testování neovlivnilo!
Krém je skvělý pro ženy, které např. stojí celý den na nohou nebo naopak mají sedavé zaměstnání a trpý otoky. Nejsou však ještě ve fázi, kdy mají onemocnění žil. Tam bych volila silnější "mastičky" na varixy. 
Krém ve vás vyvolá pocit uvolnění i relaxu. Zárověň chrání před vysušením pokožky. Obsahuje mé oblíbené mandle v kombinaci s hroznovým vínem a již zmíněnou levanduli.  Tento, zárověň i zklidňující krém se naprosto dokonale vsákne, tudíž můžete ihned obout své oblíbené plyšové papuče. Cena je opět příjemných 49 Kč.


Produkt, který mě z této sady hodně potěšil je regenerující a hydratační krém na nohy. Nemusíte jej dávat jen na chodidla, ale vemte to pěkne od boků dolů. Zvláště v těchto mrazech musíme pokožku hydratovat!
Líbí se mi pupičkové balení, které se hezky vyjímá na poličce v koupelně.
Krém obsahuje pět procent urey, což je kyselina močová.  Jak jsem díky "googlu" zjistila, urea je v kosmetice hojně využívána pro svůj hydratační a změkčující účinek. Navíc, kdo z vás je atopik, nemusí se tohoto krému bát, je totiž tímto typem pokožky dobře akceptován.  
Vůně je sladce jemná díky broskvovému oleji. A cena?  79 Kč za 250 ml je bájo!



U všech produktů vítám, že je tu také uveden datum výroby a trvanlivost, neboť i kosmetika není věčná. Když jsem se doma podívala na své zásoby, ne všechny krémy, tělová mlíka či peelingy toto mají uvedeno.

Vše si můžete objednat přímo online na www.anpro.cz za super ceny! 
Pokud je mezi vámi někdo, kdo má kosmetický salon nebo zvažuje jeho otevření i v tomto vám Anpro může pomoci. Kromě výrobků tu také najdete akreditované kurzy, takže jestli jste na vážkách, zda se stát manikérkou či pedikérkou, teď je ta šance! Nezapoměnte mi poté napsat, třeba se stanu vaší zákaznicí.


                               xoxo Jane




8 komentářů:

  1. Anonymní1/21/2017

    Ta cena je vážně úžasná, Anpro také neznám a asi udělám nákup! díky za info,Helena An.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní1/22/2017

    Naozaj super.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek, značku jsem dosud neznala. Zaujal mě peeling na nohy, ten bych si opravdu užívala :)

    Bione | Salicylový líh, Pleťové sérum Antakne

    OdpovědětVymazat
  4. Značku moc neznám, ale poslední dobou nožky ráda hýčkám. Tak minimálně na ten peelig musím mrknout :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni, značka je fajn a cenově super.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane