2017/01/06

Here I Am 2017



...šestý den roku 2017! Vánoce jsou pryč a je na čase uložit adventní dekoraci do krabic a pomalu se připravovat na další zajímavé období,jako je třeba Valentýn.

Řeknu vám, jedu nonstop a to doslova. Během listopadu a prosince jsem vydávala dva až tři články týdně a přitom moje pracovní doba není osmihodinová. 
Focení, psaní, úprava....spánek pár hodin. Dovolenou jsem minulý rok měla po asi osmi letech. Šílenost! A teď bych nejraději zmáčkla tlačítko STOP, vypla úplně vše a  odjela na opustění ostrov bez lidí, mobilů i počítačů. Nějak cítím, že potřebuji být chvíli sama, ale věřím, že se má "živelnost" opět probudí, protože mám plnou hlavu plánů a snů, na kterých musím  CHCI máknout.

Ti, kdo jsou tu noví, tedy stali se mými novými čtenáři, moc vás tu vítám
Co na tomto blogu najdete? Můj život. Dozvíte se, že jsem workoholik, který miluje kabelky, auta, hafany, ale píše i o kosmestice, módě i akcích, které navštěvuje. Neustále je v centru dění mezi lidmi. Zkrátka momenty Jane, normální holky, která si jen tak bloguje..., aby té práce neměla málo :)

Toto je výběr pro vás, články minulého roku z několika kategorií.


Kdo je Jane?



Co nosí v kabelce?



Ach ty kabelky....

I při práci studuji


Ráda testuji.

Auta jsou mou vášní. 




....užívám si každý moment svého života! Potkáte mě s kabelkou a foťákem :) A s  čím potkám vás?


4 komentáře:

  1. Hezký článek, děkuji za sdílení. Snad v roce 2017 bude víc času na odpočinek!

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že sme na tom podobne. Ja som tiež nezastavitelna a okrem momentálnej materskej dovolenky, starostlivosti o domácnost, varenia, prania, stíham aj nestiham si viest vlastný blog. Niekedy by som potrebovala, aby den mal aspon o hodinu viac :-D
    Krásny nový rok prajem!

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji mnoho štěstí a energie do nového roku.

    Novoroční soutěž s Astrid

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane