2017/01/26

NEW IN- Cosmetics January 2017


Poprvé v tomto roce, rubrika o New in-cosmetics , kterou vydávám vždy ke konci měsíce. O tom, co jsem si koupila, případně dostala. 
Tento měsíc vyšel i samostatný článek o péči nohou. Proto výrobků v tomto článku není moc, ale jak víte, já nekupuji miliony věcí. Vždy píši o tom, co právě používám. Deset krémů opravdu testovat nemohu a recenze by nebyla reálná.


Rovnou začnu produktem, který rozhodně budu používat celý rok. Nejen, že to je MEGA balení, ale i svým obsahem je super. Navíc dopřejte si "mlsání"  čokolády a nepřiberte ani deko. Jde o masku na vlasy, kterou mám z Elnina. Tato čokoládka je určena pro poškozené a suché vlasy
Jelikož mám pocit, že v poslední době mám vlasy sušší než jsem kdy měla, ráda jsem tuto masku zkusila. Vůně je doslova čokoládová a maska mým vlasům dopřává hydrataci i výživu. Po několika použitích vidím zlepšení a tuto "lahůdku" mohu jen doporučit. 1000ml pořídíte za 83 korun a pokud chcete zkusit menší balení není problém si koupit 275 ml. Přes tento odkaz navíc ještě ušetříte. Maska značky Kallos je vyráběna relativně mladou maďarskou rodinnou firmou. Byla založena v roce 1978 a v Maďarsku je velmi populární nejen díky účinků, ale i příjemným cenám.




S čokoládou jsem se tento měsíc rozjela. Balea totiž přišla s edicí sprchovým gelů. Schoko love a pak Marshmallow (ten představím přístě). Vzhledem k mrznoucímu počasí jsem čokoládce neodolala! 350ml za 29 Kč a doslova roztomilé růžovoučké balení. S tímto sprcháčem se dostanete do hřejivého čoládového ráje. Složení chrání pokožku před vysoušením a koukněte na něj, není to ňuňu?



Legendární EOS asi nemusím představovat, ale já jej mám poprvé. Ano, nějak jsem netoužila splynout s davem a koupit si ho. Nicméně nedávno mě trošku trápila chřipka a suché rty. A když mi došly mé oblíbené a fungující produkty, řekla jsem si proč nezkusit EOS. Tento balzám s přírodními antioxidanty a osvěžující chutí sweet mint je super! Při nanesení na rty máte pocit chladivého efektu. Přestože obsahuje bambucké máslo, které mi např. samostatně na rty v době zimy nesedí, zde v kombinaci s jojobovým olejem a vitamínem E, je to paráda. Na rtech se mi nevytvářely žádné suché šupiny a já se těším, že si příště opět EOS pořídím. Doporučíte mi svůj oblíbený?  Ano, sice cena je vyšší, ale funguje!  V akci se dá koupit od 125 korun. Já jej mám z Elnina.


A když už EOS na rty, tak proč ne rovnou i krém. Tady však úplně nadšená nejsem. Co se týká balení je fajné. Designovka!
Vždy když jej vyndám z kabelky, nechám si tento "oblázek" v dlani. Taková "antistresová" hračka. Nicméně žádný "zázrak" na rukou to není. Pro mě tak trošku obyčejný krém s příjemnou sladkou vůní Berry blossom. Rychle se vstřebá, ale to, že bych pocítila hloubkovou péči a zklidňující hydrataci? Ne. Samozřejmě může to být dáno letošní extrémní zimou a tak si nechám ještě krém na jarní počasí a uvidíme, zda účinek bude lepší.  Opět, cena je vyšší, 44 ml stojí cca 129 Kč a dle mého, jsou lepší krémy. Nicméně na Elninu nabízí více variant.



Posledním produktem je deodorant, který je aktuálně přibalem k časopisu Cosmopolitan. Vůni B.U. Golden Kiss jsem znala ze vzorečků. Tento sprej mi byl příjemný od první chvíle. Je výraznější a přesto sladký.  Ovocně květinový se srdcem jasmínu a švestek.  V základu je santalové dřevo a hlavu tvoří např. hruška.  Deodorant se dá využít na denní nošení, na refresh v práci a hlavně se vejde do kabelky. Za mě vůni nedoporučuji do fitka, tam se hodí jiné, svěžejší.


Teď je řada na vás! Co jste tento měsíc používali?  A kupujete si časopisy s dárečkem?


11 komentářů:

  1. Jeee, tolik čokolády,maska mne zaujala, kuknu na ni.. A na Baleu též... Časopis s darkrm taky občas koupim na vyzkoušení... Díky za tipy Jani..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji za návštěvu. Čokolády není nikdy dost a navíc tato opravdu suprově voní.

      Vymazat
  2. Anonymní1/26/2017

    Vidím dobře, že v pozadí je ta kabelka????? Bára :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) se přiznávám, je.....prostě kabelková posedlost

      Vymazat
  3. Já jsem od Kallos zkoušel banánovou masku, a také byla skvělá. Mohu jen doporučit, a to balení vydrží opravdu dlouho.. :D Já jsem masku měla rok a půl a stejně jsem ji nespotřebovala a nakonec letěla do koše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt tak dlouho? To se podělím s kamarádkou.To vypadá,že hodně dlouho žádnou jinou masku nepořídím. :)

      Vymazat
    2. Byla docela hutná a stačilo ji trošku :-)

      Vymazat
  4. Kaloos masku bych ráda vyzkoušela.
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misko, to jsem ráda, že tě nadchla. Mají i menší balení a přes tento odkázet se ti vrátí i pár korunek zpět http://bit.ly/2c7to3D

      Vymazat
  5. Masku od Kallos jsem také měla, ale v malém balení. Plánuji si koupit časem další.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonetko, to ráda slyším, že jsi byla spokojena.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane