2017/02/09

Reasons For Hair Colouring


...bylo mi lehce přes dvacet. 
Rozešla jsem se s přítelem, o kterém jsem si myslela, že bez něj nedokážu žít. Teď když se podívám zpět, nechápu,  jak jsem s ním mohla být. Ale o tom třeba příště.

Nicméně po rozchodu jsem udělala pár změn. Jednou z nich bylo moje "poprvé" s barvením vlasů. Ze  zraněné hnědovlásky se stal rázem  někdo jiný. Sebevědomější "skoro" černovláska. Chtěla jsem prostě radikální změnu, upoutat pozornost a rozzářit své já a udělat tlustou čáru za minulostí!
Od té doby si vlasy barvím proto, že se chci odlišit a nechci splynout s šedí města.

Jednou za docela hodně dlouhý čas jdu na barvu ke kadeřnici. Většinou mi však barví vlasy mamka. Používám různé barvy od značky Ľoreál. Už tehdy jsem v drogerce sáhla po této značce a jsem ji defakto věrná. Na výběr je mnoho řad a záleží na vás, jaká vám vyhovuje. Já jdu většinou po odstínech a dívám se i na akční nabídky.

Začínáš s barvením? Zkus Ľoreál Casting Créme Gloss. Je to semipermanetní barva, která dodá vlasům lesk. V balení najdeš i závěrečnou péči s mateří kašičkou, jež vyživuje a díky ní jsou vlasy krásně hebounké. Tím, že barva neobsahuje amoniak, vymyje se  do několika týdnů. Pak můžeš zvolit další, zajímavější odstín. Jdeš do toho? Ano? Super! Budu ráda, když mi napíšeš, jakou barvu sis vybrala!

Pokud ještě hledáš inspiraci, podívej se na web, kde je přehled nejen odstínů, ale i důvody holek pro barvení vlasů. Můžeš ho tam také napsat a dokonce i vyhrát jednu z barviček. Držím palce!

                                               xoxo Jane





6 komentářů:

  1. Anonymní2/09/2017

    Ahoj Janka,moja farba je chocolate. Dovod? Testujem.K.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní2/10/2017

    Muj duvod je novy zacatek. Nova skola, novi kamaradi. Adelka

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní2/15/2017

    Vlasy si většinou barvím sama, taky nechci splynout s davem :). Taky jsem se začala sama stříhat - má kadeřnice odešla do důchodu a vítr v mé peněžence, který zapříčinila dlouhodobá nemocenská, mě k tomu tak trochu donutil. Stříhám se culíkovou metodou a výsledek? Super :D . Kdo se nebojí, ať zkusí, já pak vypadám mnohdy lépe, než od kadeřnice :). Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, tak to je super! Odvážná to holka!

      Vymazat
  4. Já před pár dny zkusila oranžovou/zrzavou, ale stejně jsem se vrátila ke své milované hnědé :-) Má původní barva je šedá, ale hnědá mi zvýrazní oči.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. wow, tak to muselo vypadat super, odvážná holka!

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane