2017/02/06

Winter Bomber and Maxi Scarf


Přeji prima únorové pondělí.

Mám za sebou víkend v posteli, protože mě skolila chřipka. Všechny moje plány padly! Dívala jsem se na televizi a nudila se. Nebavilo mě absolutně nic, jen jsem ležela a pila čaj, který jinak moc nemusím. Už aby mi bylo lépe. Chci si zas užívat kafe a jít ven.

Zavzpomínala jsem na minulý víkend kdy jsem byla v kině na "Psím poslání". Dávno před tím, jsem tušila, že budu potřebovat kapesníčky a že si připomenu všechny ty nádherné chvíle, které jsem i já díky svým hafanům zažila. Je zvláštní prožít film z "pohledu psa" a uvědomit si, jak to oni mají. Jsou to ta nejoddanější stvoření a parťáci do nepohody. ...a mě došlo, jak mi čtyřnohý společník strašně moc chybí, ale ještě na něj nejsem připravena.

Před kinem jsem stihla nafotit outfit a to během pár minut. Důvodem bylo minus patnáct stupňů celsia. Já si vyšla ven jen v zatepleném bomberu. Jinak jsem se doslova zamotala do nejdelší a nejhřejivější šály co doma mám. Miluju ji!
To jak mrzlo můžete vidět na báglu, který si žil svým životem a mě s ním moc často neuvidíte. Jsem totiž holka kabelková
Na sobě mám asi tři vrstvy  a po focení jsem zapadla do pohodlné sedačky v kině a zahřála se kávou. 

A teď už vstávat a do práce s tunou kapesníků.

xoxo Jane















Bomber:  Zaful// Treggings: Tchibo// Jumper: H&M // Top, Earings, Ring : Orsay// Shoes: Mango // Scarf and Backpack: Zara

8 komentářů:

  1. Taky mi teď není nejlíp,ale to nevadí,neopouští mě optimismus.Takové botky jsem teď tahala většinu sezóny,ale po tom,co napadl sníh a já se bořila do sněhu po kolena každým krokem,měla ponožky mokré a nohy zmrzlé,jsme vyrazila do CCC koupit vysoké a spokojenost-asi po 5 letech :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí u nás se po kolena do sněhu nebořím, spíše je to velká klouzanice. Botky jsou z kůže, takže za mě spokojenost, kromě toho, že mi odřely paty. Ale mají super podrážku a aspoň jsem se zatím nenatáhla :) Přeji ať jsi fit.

      Vymazat
  2. Brzy se uzdrav! Já už se těším na jaro, až budu moct vyjít v kratší bundičce a chřipka se snad na nějaký čas schová do ústraní. Navíc mě už nebaví šlapat v tom roztátém sněhu v pražských ulicích. Sluší ti to!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Snad mě chřipka brzo opustí. S tím sněhem ti rozumín, když to nenamrzne je to šílená břečka.

      Vymazat
  3. Ach zamilovala jsem se do batůžku :O :) Jsi kočka, moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;) děkuji, baůžek mám z minulého léta ze Slovinska, nicméně Zara

      Vymazat
  4. Mně se líbí ta šála a ten baťůžek. Přeji, ať jste zase brzy fit!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane