2017/05/30

NEW IN- Cosmetics May 2017



Teplota pomalu stoupá a o víkendu to vypadalo doslova na léto. Proto jsem se i tuto pohodu snažila zakomponovat do fotek. Navíc i některé produkty už evokují letní pohodičku...


Přišla jsem na chuť "Eosům"! Po sweet mint, který jsme měla v lednu, mám rovnou dvojitou osvěžující dávku, kterou jsem vyhrála v soutěži na netu. Moc se mi líbí i krabička s "paničkou" a s hafanem. To je prostě moje! Světle zelinkavý, proužkovaný Eos v sobě ukrývá okurku a meloun. Jde o "šťavnatou" a chuť, která v tobě vyvolá pocit prázdnin.  V růžovém je pak slaďoučký jahodový sorbet. Cena kolem 200 Kč. Je to limitka!



Výrobkem, který používám už druhý měsíc a stále nejsem "na dně" je oční krém. Zkusila jsem poprvé krém od Cienu, což je značka Lidlu. Měla jsem jejich pleťové mléko či tekutá mýdlo a za tu cenu jsem byla spokojena. Tento oční krém stál asi šedesát kaček a obsahuje koenzym Q10, vitamín E a má protivráskový efekt! Za mě ok! Samozřejmě boj proti vráskám musíte podpořit i zdravým životním stylem.



V Lidlu jsem si koupila ještě olejíček na tělo. Klasický zpevňovací olejíček, podobný např. značce Balea. Má nadhernou květinovou vůni s lehkým citrusovým podtónem. Používám jej hlavně na břicho. Opět je to limitka! 150 ml stojí 99 Kč. 


Co se týká makeupů od Dermacolu, je to u mě padesát na padesát. Topkou od nich je pro mě Wake-up, který mi sedne dokonale a vím, že řadě lidem zase ne. Novinka Noblesse má super balení a aplikaci pomocí kapátka. Buď kápnu rovnou na aplikátor ( štětec, houbičku) nebo někdy na ruku, když používám jejich tekutý bronzující fluid. Noblesse je hodně tekutý, opravdu stačí malinko a musí se pořádně rozetřít.  Obsahuje avokádový olej, vitamín E, OF 10 a je středně krycí. Na mě dobrej make-up, když odhadneš množství, dobře zapracuješ a zafixuješ. Nicméně pokud jej srovnám právě s Wake-upem, byl by až za ním. Je i dražší než můj oblíbenec. 25 ml je za 429 Kč. Já osobně jej mám v kategorii "domácí" líčení, tj. čím se líčím když jsem doma nebo jdu jen nákup a nečeká mě důležitá schůzka. Zkrátka lehké líčení.



No a po make-upu ještě rozjasnit tvář! Tento produkt jsem dostala od Manufaktury. Je to vlastně taková tyčinka na doslova rozzáření pleti. Baví mě! Navíc pokud si nevíte rady, na jaká místa v obličeji tyčinku nanést a "rozblendit", na krabiččce je návod! Tento rozjasňovač se vám rozhodně bude hodit do kosmetické taštičky. Je k dostání ve variantě gold a silver. Obsahuje  rostlinné oleje a včelí vosk a vašemu líčení dodá svěží nádech. 3 gramové baléní vyjde na 239 Kč.



Co tě láká zkusit?


6 komentářů:

  1. Anonymní5/30/2017

    N8dherne barvicky! Eosy mam take rada

    OdpovědětVymazat
  2. máš to veľmi pekne nafotené :) zaujal ma hlavne makeup Dermacol :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. EOSy mám také ráda, můj oblíbený je mátový a ještě melounový, ráda bych vyzkoušela jejich vanilkový :) Jinak ta tyčinka od Manufaktury vypadá skvěle, ráda bych ji vyzkoušela...

    Květen 2017 | Kosmetické oblíbenosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyčinka je super! Eosům jsem přišla na chuť nedávno a musím říct, že od té doby mám miimálně jeden!

      Vymazat
  4. Eos vajicka me dřív nelákala ... Ale poslední dobou uvazuji, ze bych rada nějaký zkusila. A jinak rozjasnovac od manufaktury. .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji! Také jsem si říkala co na tom všichni mají, ale jsou super.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane