2017/07/01

Fitmin Pet Food Testing


Dobré ráno nebo spíše HAF.

Jsem pejskařka!
Pamatuji si na dobu, kdy jsem byla malá holka a těšila se na to až budu mít SVÉHO psa. První byl pes jménem Enki, plemene šarpej, pak mopsík Alf, který bohužel umřel jako štěňátko a nakonec do mého života vstoupil pes s velkým P. Partačka, nejlepší kámoška a nejlepší psí holka, která nasadila laťku hodně vysoko, že od té doby, co odešla do psího nebíčka, ještě nenastala ta správná doba mít dalšího "chlupáče".  Psi mě baví, mám je ráda a užívala jsem si výstavy jako handler (vystavovatel psů). Motivace, práce a neustále zlepšování svých svěřenců a samozřejmě i zábava a rozmazlování, dávání pamlsků a výlety. Psi byli součástí mého života a Ájuška chodila všude se mnou. Neměla jsem psa na to, aby seděl doma a čekal až se panička vrátí.

Proto když jsem byla oslovena, zda se nechci zapojit do testování psího krmení a mňamek, říkala jsem si, že něco rozhodně vymyslím! Psi se musí na můj blog i do mého života zase vrátit. Haf na to!

Na pomoc jsem zavolala své kamarády. Pozvala jsem fešáka Enza, což je hafan mého taťky a je to ještě psí mimčo i když je velikostně větší než psí dáma v letech, Yriska, která byla kamarádkou mé mopsice Áji a dokonce spolu chodily i do canisterapeutické školy.


Co psí kamarádi ochutnali a jak si to užívali?  

Yriska si pošmákla na granulkách Mini Maintenance , které jsou určeny pro malá plemena. Jsou to menší granule, aby se pejskům mohly lépe rozkousávat. Ideální pro dospělé čivavky, jorkšíry, mopsíky a další. Mají vyšší obsah energiie, s čímž Yris jako lovecké plemeno nemá problém. Chodí totiž na dlouhé procházky a občas má "zaječí" úmysly. Proběhne se nejen ona, ale i její panička! Příchuť granulí je drůběží a jak mi bylo řečeno, Yrisce nezachutná jen tak něco! K mističce přistupovala nejprve nedůvěřivě, ale nakonec "zabořila" hlavu a dala si odpolední svačinku.  Balení je važíí 3kg  a této psí dámě vydrží ještě na pár týdnů. Cestovní mistička, kterou jsem Yris věnovala, jí bude doprovázet na výletech a hodí se nejen na granule, ale především v parných dnech na vodičku. No a ozdůbka na krk v podobě šálu jí slušela! 

Enzo testoval doplňkové krmivo, tedy pochoutky. Nugetky s obsahem proteinu v několika příchutích ( kuřecí, jehněčí, játra, zvěřina). Jsou bez barviv, aromat, konzervantů, hypoalergenní  a navíc 100% nature! Musím říct, že když otevřete pixlu s nugetkami, doslova se na vás line masová vůně, že si říkáte "ti hafani  se ale mají, takové voňavé dobrůtky". A chutnaly! Enzo doslova čekal až dostane další a ještě další kousek. I když je to mimčo, měl nugetky jako bonbónek a kdyby mohl sní úplně všechny najednou! 

Pamlsek ve tvaru kostičky, Fitmin Snax, opět v několika příchutích, ochutnali oba dva. Může sloužit jako větší odměna a zárověň i tak trochu jako hračka. Myslím, že fotky, budou mluvit za vše. Podívejte, jak jim chutnalo. Pamlsky dostali vždy za odměnu, protože v psí výchově jsem tvrdá a disciplína musí být!


Focení a testování bylo super, všichni jsme si to užili a moc děkuji hafanům za prima den.
Jak chutnal Fitmin jiným pejskům najdete např. v magazínu Žena-in. U mých psích kamarádů Fitmin obstál, navíc se vyrábí v ČR! 

PS: protože jsem něco doslova vlastním tělem ubránila, vyhlásím  během léta soutěž pro vaše psí chlupáče. Foťte se s nimi, bude se vám to do soutěže hodit.

PS2: Žádnému zvířátku nebylo během focení ublíženo, ehmmm, jen to nepřežila plyšová myš! Yriska ji prostě zneškodnila :)

Testované produkty





Jak to všechno probíhalo? 
Začalo to nenápadně...




 Pár drobečků na zemi, ale to nevadí.

Dostanu ještě? Smutně koukám.

 Něco se chystá.....asi  to bude pro mě 
 Takže...
A dostanu asi ještě něco,jsem přece mimino a rád mlsám.

Tak už mi to dej, krásně to voní!

No konečně!


Co "mlsají" vaši hafani? 

5 komentářů:

  1. Anonymní7/01/2017

    ...Boze to je krasny, promin, proste moc hezky napsanea ty fotky! Maki

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní7/04/2017

    to jsou pekni hafani

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I za anonymní komentá díky. Hafani jsou super.

      Vymazat
  3. Anonymní7/06/2017

    Článek
    super Enzo +Yris Fitmin velice chutná i pamlsky!!!!Budeme je kupovat a krmit psí miláčky!!!Díky!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane