2017/09/04

Lace Dress and Converse


Přeji všem krásné ráno!

Školákům šťastný vstup do nového školního roku a nám, pracujícím, období bez stresu!
V poslední době jsem se naučila najít si maličkosti, které mi ráno dokáží dokonale zpříjemnit. Třeba taková snídaně s kamarádkami. Začít den s milou společností u šálku kávy a připravené snídaně je kouzelné. Mě to nabíjí energií, ale bohužel každý den na snídaně chodit nemůžu. O to víc se na ně vždy těším. O té poslední, s Mary Kay, jsem vám psala a musela jsem využít i toho nádherného místa na vyfocení outfitu. Poprosila jsem tedy svou blogerskou kamarádku Terezku, aby mě blejskla.
To ráno jsem protvětrala nový kousek ze svého šatníku, krajkové šatičky, o nich si pár lidí myslelo, že pod nimi nic nemám. Pod krajkou je tělová podšívka a mě tahle sexy hravá kombinace baví. Původně jsem si zkoušela červené i černé, ale modrá mi sedla nejvíce. A protože jsem opět "cupitala" dvacet minut na bus, musela jsem zvolit pohovou obuv. Účel jsem však měla jasný....být elegantní a zárověň rebelka. Outfit jsem doplnila zkráceným křivákem a svou oblíbenou kabelkou, kterou už jste několikrát na blogu viděli. A nyní vesele do nového pracovního týdne!
xoxo Jane 










Dress: Vero Moda via Zoot// Jacket, Earings, Socks: H&M// Bag: Carpisa// Shoes: Converse via Zoot//Bracelet: present from my aunt// Ring: Pandora

2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane