2017/09/30

NEW IN- Cosmetics September 2017


Babí léto, slunečné paprsky i chladná rána. Tohle všechno nabídlo září. 
Jaké kosmetické produkty se u mě v tomto měsíci objevily? Koukněte na to.



Horké novinky přišly od Maybelline.  Hodně jsem si oblíbila hydratační bázi, která mi v období, kdy se některé dny vrací "léto" pomáhá  hydratovat pleť a udržet make-up svěží.  Její textura je hodně lehounká a dá se aplikovat samostatně, ale většinou ji nanáším na krém.  Cena je kolem 200 Kč za 30 ml. Klasické dávkování z tuby není nepříjemné a mě ta báze baví! S dalšími produkty na pleť se dobře přátelí.


Parťákem pro make-up se stal tekutý rozjasňovač Master Strobing Liquid. Mám odstín medium/nude, kterého stačí přidat trošku do make-upu a můj face look je hned s hezčím a zářivějším nádechem. Opět stojí kolem dvou stovek najdete jej v několika odstínech. Opět vítám balení v tubě, protože produkt opravdu vypotřebujete celý.


Co by to bylo za babí léto bez barviček? Vytáhla jsem stíny, které jsem dostala na snídani s Mary Kay. Stíny této značky používám už dlouho. Tentokráte jde o limitku se 4 fialkově zbarvenými odstíny, které se dají různě kombinovat. Kazetka je malinká, takže ji můžete mít v kosmetické taštičce. Cena 390 Kč.

Už v létě jsem dostala od kamarádky micelárku od značky Alverde . Což je přírodní kosmetika, kterou seženete v DMku. Musím říct, že jsem byla docela spokojená. Příjemná svěží vůně jablíčka s kombinací limetky dokázala dobře odlíčit a ještě i provonět obličej. Cenově se pohybuje  kolem 80 Kč za 200 ml, což je za přírodní kosmetiku přijatelné.



Představte si horký a voňavý švěstkový koláč! Tak totiž voní gelový sprcháč od značky Lush. Plum rain je sprchový gel, což v praxi znamená, že vám z lahvičky nevyteče tuna sprcháče, ale gelovitá hmota, které stačí opravdu málo. Voní krásně  švestkově s menším nádehem čehosi hořko nakyslého. Myslela jsem,že je to angrešt, nicméně jsem si přečetla složení a tuto zajímavou kombinaci se švestkami dotváří sicilské mandarinky.  Balení o 100 ml našlo své místo v mé tašce do fitka a v dámských sprchách krásně voní!


Od Lushe  mám i sladký dort. Pár dní jsem se na něj vydržela dívat a bylo mi líto jej použít. Ale je to mýdlo! Nyní už vypadá úplně jinak, je menší, ale stále si zachovává dortíkový tvar. Každopadně návštevy z něj byly paf. Mýdlo Ro´s Argan patří mezi gurmánské kosmetické produkty. Obsahuje arganový olej a je posypané žlutými a růžovými okvětními plátky. Je příjemně krémové.  Pokud znáte produkty Lush, víte, že mýdla se prodávají na váhu. Toto stojí 295 Kč za 100 g.


Topka tohoto měsíce! Ústní voda v tabletkách! Už hodně dlouho jsem jí chtěl vyzkoušet. A mohu ji jen doporučit! Balení tabletek Pan Galactic Gargle Blaster najdete v malé plastové lahvičce. Tudiž super na cestování. Pokud jezdíte na poznávací zájezdy autobusem a zažíváte ráno i večer čištění zubů na benzínkách, tohle vám ústní hygienu usnadní a osvěží dech, vždy, když budeme mít technickou zastávku. Stačí dát tabletku do úst s troškou vody, nechat šumět, rozkousat a poté propláchnout a vyplyvnout. Kombinace citrónové silice a anýzu vám bude přijemná. Navíc pokud vám vadí ústní vody s obsahem alkoholu, které dokáží podráždit dásně, když máte nějaké problémy, tyto tabletky budou k vaší ústní dutině šetrné. 45g , tj. lahvička stojí 275 Kč.



Produkt, který používám, ale vím, že si jej už nepořídím, je podkladová báze pod oční stíny značky 
L´oreál, která je prvním voděodolným produktem tohoto typu této znčky. Fajn balení jako tyčinka s aplikátorem, ale nějak mám pocit, že moje oční víčko je zkrátka jen "pokryté", ale báze jako by se s kůží nespojila. Vrstva na vrstně....Mnohem více mi sedí krémová báze od Dermacolu. Nicméně si nemohu stěžovat, že by stíny nedržely. Báze dobře zvýrazňuje intenzitu barev. Cena 179 Kč.



Jaký bylo vaše kosmetické září?


8 komentářů:

  1. osobně mám raději báze, makeupy a krémy v tubě. dýl vydrží a neusazují se v nich bakterie. co se týče primeru Loreal. tak vypadá zajímavě :-)

    Bo.Ho green - stín na oči Noisette

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, tuby jsou super! Zkus a uvidíš jak ti sedne. Děkuji Heduš.

      Vymazat
  2. Hrozně mě kosmetika Lush láká, až budu mít cestu do Prahy, tak se do jejich obchůdku musím stavit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) je to tam krásné a úžasně voňavé!

      Vymazat
  3. Na ty věcičky od Lush už jsem taky koukala. Jsou to bezvadné produkty :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní10/02/2017

    Ach ty fotky a ta veverka, odkud je?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane