2017/09/28

Reading Time- Because of Fashion


...včera sice svítilo sluníčko, ale rána i večery jsou chladnější. Celý týden bojuji s nachlazením a jak se říká "jsem ráda,  že žiju". Hrnky čaje, teplá deka a  večer brzo do postele. A přesto nedokáži nic nedělat a úplně vypnout. Chtěla jsem si přečíst knížku, ale nemám dostatek energie na to abych četla nějakou detektivní zápletku a tak jsem sáhla po knize, která je plná fotek! Mohu ji otevřít kdykoli se mi chce a  nemusím do ní dávat záložku. Nemá navazující děj. Můžu ji jen tak prolistovat za hodinku nebo se zastavit u každé fotky a zamyslet se a klidně u ní strávit celý večer.

Because of Fashion, autor Kuba Feranec,  street style fotograf, módní guru i produkční.

V knize je kolem 280 fotek inspirativních osobností a influencerů. Každá fotka vyjadřuje osobnost a zárověň je tu i citát či motto dané osoby, které se vztahuje k módě.

Pokud vás baví móda, street style a nebo jste přesvědčeni, že pokud nenosíte kabelku LV či nemáte "jablíčkový" mobil jste out, pořiďte  si tuto knížku. Móda je hra, součást našeho života a je jedno se jestli máte značkový hadry!

Udělejte si čaj, zapalte si svíčku, mimochodem pálím teď Heart&Home, Stmívání (spojení bergamotu a pačuli) a pojďte listovat....

Jaký styl módy se vám líbí a jaké by bylo vaše motto? To moje je jasné: Bez kabelky ani ránu, jsem #holkakabelkova















Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane