2017/10/09

Get Acquainted With Rossmann


Přeji hezké pondělí.

Určitě znáte drogerii Rossmann! Ano, tu s červenobílým logem. Přesně tuto "drogerku" míjím po cestě do fitka. Je tedy jasné, kam občas "odbočuji". Navíc tento týden maji PADESÁTIprocentní slevy na dekorativní kosmetiku! 

Se společností Rossmann se v ČR setkáváme od roku  1996 ( zakladatelem je Dirk Rossmann), ale setkání pro blogery, na které jsem byla pozvána, bylo jedno z prvních a věřím, že ne z posledních!


Dozvěděli jsme se něco o historii společnosti a to, že u nás pro tuto firmu pracuje přes 600 zaměstnanců. Tušili jste, že Rossmann má na našem území 132 prodejen  a  ve svém portfoliu i řadu privátnách značek? Znáte některé?
Za mě je topkou brand ISANA a do domácnosti DOMOL.


Kromě zkrášlujících, pečujících a čistících výrobků má tato drogerie i věrnostní program Rossmánek, jež je určen nastávajícím maminkám a rodinám s dětmi. Pro ostatní zákazníky momentálně probíhá i "sběratelská" akce. Za nasbírané body získáte plyšáka a hrníček z animovaných filmů Dreamworks. Sbíráte?

Povídání, brunch, podzimní trendy v líčení v podání Revlonu i DIY koutky zpříjemnily celé setkání.  Vyrobili  jsme si sůl do koupele, uvázali květinku od Givela a testovali Instax. Povídání, zábava a nové poznatky!

Moc děkuji za pozvání a krásnou akci!....a v polední pauze letím ulovit něco ve slevičce....

PS: Pro jaké produkty "poběžíte"?














Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane