2017/10/29

Planting Trees With "Pink Company" Mary Kay


Příjemnou neděli.
Věřím, že jste si minimálně o tu "hodinku", díky posunu času, přispali. Déle snili a probudili se do "světlejšího" rána. Ovšem stmívat se bude dřív.....


I proto jsem ráda, že jsem si ještě nedávno odpoledne stihla užít opékání buřků z holkama z Mary Kay.
Víte, že vás pravidelně informuji o "růžových" novinkách této společnosti. Představovala jsem i maskota Mikiho, kterého už jste mohli vyhrát v soutěži.

Tučňák Miki je povoláním maskot MK. Kromě  toho, že to je sympaťák a gentleman, pomáhá druhým. Mezi jeho charitativní aktivity např. patří: darování krve, darování oblečení, adopce zvířátka v zoo, sbírá víčka, je Dobrým andělem, pomáhá dětem a také sází stromy!

Právě na sázení stromečků jsem se zúčastnila i já. V práci jsem požádala o dovolenou a šla "relaxovat" do Klánovického lesa.
Ráno jsme se s partou Mary Kay holek a pár chlapíky sešli na Masarykově nádraží v Praze a společně jeli do Klánovic. Čekala nás menší procházka a velmi zajímavá přednáška od zástupkyně Institutu cirkulární ekonomiky. Netušila jsem,  že něco takového existuje a opět jsem se dozvěděla ¨nové informace. Pokud netušíte, co takový instutit dělá, podívejte se na jejich stránky a zajímavé projekty KLIK.

No a pak už jsme se dali do práce! Kopali díry a sázeli stromečky. Miki z důvodu nemoci nedozazil, ale zastoupila ho jeho kamarádka Kimi. Vysadilo se přesně 300 stromků!  A to  je  hodně slušná práce.
Celosvětový projekt MK "Myslete růžově, jednejte zeleně", byl ten den v Klánovicích nejen plný úsměvů a prospěšné věci, ale úžasných lidí, kteří se stali skvělým týmem. Teď už jen, ať stromečky rostou.....












6 komentářů:

  1. Tak to musela byť zábava, táto akcia sa konala aj u nás na slovensku, ale bohužial som sa nemohla zúčastniť 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. To je hezké, ráda bych se takové akce také zúčastnila. Jinak já jsem posunutí času uvítala, těším se, až se bude brzy stmívat :)

    Mylo | Výživný krém Oh La La

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie, děkuji za komentář. Uvidíme jaké bude počásko, jinak večerí stmívání je fajn a časový posun mě nějak nepostihl. Na jaře to ude horší :)

      Vymazat
  3. jeeej, to vyzerá super :) už sa tak dlho chcem zúčastniť sadenia stromov s MK aj u nás, ale nikdy mi to nevyjde ,čo je škoda pretože to vyzerá taká pohodová skvelá akcia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, pohoda to je, ale to kopání dá docela zabrat :) nicméně byl to super den.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane