2017/11/25

NEW IN- Cosmetics November 2017


Pomalu a jistě končí měsíc, který mám z celého roku nejraději. Listopad! Byl barevný, krásný a proměnlivý. Přesně takový jaký ho mám ráda.
A nechyběla v něm ani kosmetika!


Myslím, že je více než jasné, že jsem, mimo kabelek, závislá na kávě. Když jsem viděla v Lidlu sprcháč s vůní kávy, musela jsem jej mít! A je skvělej. Pure Aroma Coffee, 240 ml, stojí kolem třiceti kaček. To kávové aroma je úžasné!


Tělové mléko, Quelques Notes d´Amour, bylo narozeninovým dárečkem, který jsem si díky klubové kartičce vyzvedla v prodejně Yves Rocher. Vůně tohoto tělového mléka je výrazná a vydrží vonět celý večer, tedy pokud jej aplikujete po sprchování. Je parfémované. Ucítíte v něm květiny a dřevité tóny. Jak jsem zjistila, dá se k němu do sady dokoupit i parfémovaná voda. Mléko je bez parabenů a obal je recyklovatelný! Není úplně nejlevnější. Nicméně sledujte akce online.


Balea pěna na holení (Pink grapefruit) je už taková moje klasika. Zvláštní, že v tomto období píšu hodnocení na pěnu, která má doslova letní design. Jenže zrovna jiná v regále nebyla, tak jsem si ji vzala. Voní doslova letně, grapefruitově a je určena pro citlivou pokožku. Samotná pěna má růžovou barvu. Balení je o obsahu 150 ml a stojí asi 40 Kč. A ty plameňáci jsou cool!


Řasenku Revlon mám poprvé. Dostala jsem ji na setkání s Rossmanem . Kdybych šla kolem stojanu s touto značkou, produkty by mě upoutaly i svými obaly. Černotyrkysová kombinace je hezká. Né úplně často si však kupuji řasenky, které stojí skoro čtyři kila a když je navíc neznám, je to velký otazník. Tato mě však baví i svým tvarem obalu, který v ruce nijak neklouže a s řasenkou se dobře manipuluje. Dělá dobré řasy! Neříkám výborné, prostě dobré! Pokud ji nanasete ve více vrstvách má tendenci je slepovat, jinak řasy trošku prodlouží a dodá jim takový střední objem. Unikátnost této řasenky je v tom, že obsahuje bázi s polyuretanovým kopolymerem poskytující benefity voděodolné řasenky.
Co je na ní nejvíc boží je to, že se dá smýt vlažnou vodou. Oceňuji to ve sprše, kdy na sebe doslova trysknu vodu a většinou s každou jinou řasenkou vyjdu jak rozmazaná panda a o černém fleku na ručníku ani nemluvím. Tady se to nestane. Díky složení se "z hmoty" na řasách stane taková tubička a při mytí to evokuje vypadávající řasy, ale opravdu jsou to jen tubičky, kterou jste měly kolem řas. Stojí přes tři stovky. Zajímavá!



Značka Lottie. Přišlo mi několik jejich produktů a já je postupně zkouším. Lottie je londýnská značka, jež patří mezi exkluzivní brandy, které zakoupíte v prodejnách Rossmann.
Bez tvářenky si svůj look nedovedu představit. Střídám je dle ročních období, tudíž mám několik odstínů a tento se naprosto trefil do zimní doby. Tvářenka má roztomilé balení se zrcátkem i když trošku větší. Jen je škoda, že tu není nějaký aplikátor. Jinak má na tváři dobrou výdrž. Pokud jsem v kanceláři, tak odpoledne ji jen trošku osvěžím. Tvářenku koupíte za 169 Kč. Dobrá cena!



Produkt, který mě hodně baví je lesk na rty. Sice lesky v zimě moc nenosím, ale tento je matný a spíše připomíná tekutou rtěnku. Čekala jsem po otevření klasický tubičkový aplikátor a hle, bylo to jinak. Lesk hezky zaschne na rtech a tento cool odstín, dohněda, úpoutá pozornost. Cena je 169 Kč.




Jakou kosmetiku jste v listopadu pořídili vy?

6 komentářů:

  1. penu na holenie od Balei mám veľmi rada, tak ako aj všetky výrobky od Balei :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si pořídila paletku od Jaclyn Hill, o které zrovna dneska vyšla recenze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lesko rúž na pery ma zaujal najviac. Je to super odtieň :) škoda, že nie je dostupná u nás :( ale o mesiac idem do Prahy, tak sa na to mrknem :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikuš, odstínů je více, tak si třeba uděláš radost více barvičkama.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane