2017/12/31

Jak (ne)slavím Silvestra



Poslední den roku 2017 a jedno velké, hurá!

Pro mě ten rok začal dost špatně!!! Umřel mi děda....Vlastně poslední tři roky mi ze života někdo odcházel a já bych si moc přála, aby to přestalo a konečně nastal rok, kterej začne a skončí dobře. Jenže už teď vím, že ani rok 2018 neotevře svou kapitolu ideálním způsobem. Mám před sebou menší zákrok u zubaře, který jsem kvůli financím neustále odkládala. K pousmání nebo spíše k pláči, když ze zdravotních důvodů potřebujete ošetření a ještě za to platíte pěknou pálku...Snad to tím vše ustane a za všemi těmi nehezkými věcmi budu moci udělat tlustou čáru a nastanou hezčí časy.


Možná i z toho všeho vyplynulo, že mě neberou bujaré oslavy konce roku. Rachejtle  a alkohol mě nechávají chladnou. Před třemi lety, kdy mi do psího nebe odešla Ája, jsem Silvestra doslova "prořvala" a na Nový rok jsem si vlastně ani "nepřiťukla"....a od té doby nějak tento "svátek, nesvátek" prostě nemusím. Nebilancuji a nemám předsevzetí. To jsem si nějak nikdy nedávala. Nepotřebuji si napsat do diáře, že budu cvičit (cvičím pětkrát týdně) a další věci, které mě ke konci roku napadnou. Od toho je tu celý rok a proč začínát zrovna prvního ledna? Jen proto, že mám novej diář? Mám své dlouhodobé cíle a sny, ale nepotřebuju je doslova křičet do světa...i když blogersky by mě třeba potěšilo jet na nějaký press trip, být ambasadorkou produktu a psát do časáku...

Každopádně, 1. ledna otevřu nový diář a doufám, že bude plný hezký událostí a příjemných plánů (až na toho zubaře).
Vám přeji ať do roku 2018 vstoupíte co nejlépe a pokud si dáváte předsevzetí, tak u nich vydržte! Kdo z vás řeší hubnutí a sport, tak se může v lednu těšit na soutěž, tedy pokud vám ještě kolem půlky ledna ta motivaci vydrží. Zároveň vám všem, věrným čtenářům, děkuji za to, že jste, že mě  čtete a že i holku, která pracuje deset hodin denně a blog dělá po nocích, podporujete a "klikáte" na ni. Děkuji!

Užijte si silvestrovský večer, já si pustím svůj nejoblíbenější film, "Ďábel nosí Pradu",  k tomu slavnostní likérek od Baileys, tento čokoládový (jinak alkohol nepiji)  a delikatesku v podobě paštikové bonboniéry Pâté du Chef, kterou jsem nedávno objevila  a přijde mi super jako pohoštění pro návštěvy. V krabičce je více variant a na talířku s pečivem vypadá hezky a dobře chutná! Zapálím svíčku ať je ta atmosféra o něco kouzelnější....

Přátelé, na zdraví a v roce 2018 na viděnou!






2 komentáře:

  1. Určitě se nemusíš cítit divně. Osobně znám spoustu lidí, kterým ke konci roku 2017 někdo umřel. Je přirozené, že se pak člověku nechce nic slavit a mít dobrou náladu. Myslím, že o tom by Silvestr ani být neměl. (Tím mám na mysli nějaké povinné veselí.)

    Co se týče předsevzetí - nemůžu úplně říct, že to, co jsem si nalajnovala pro příští rok by bylo předsevzetí, spíš jsem si řekla, že přišel čas na realizaci několika věcí, ke kterým jsem se během letošního roku nedokopala.

    Také přeji úspěšný start do roku 2018 a užij si večer podle sebe. :) Já se snažím už asi hodinu dokopat k tomu, abych udělala pár chlebíčků k filmu. :) (A vůbec se mi nechce.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catherine, moc děkuji za skvělý komentář. To dokopání znám :) ted´ jsem se šla na chvíli nakopnout do fitka a už mám hlad...jdu si opéct bagetku a dát si paštičky. Přeji prima večer a úspešné realizace v roce 2018!

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane