2017/12/22

"Malé" dárky na poslední chvíli


Rolničky, rolničky......už to slyšíte? Vánoce jsou za rohem.

Pokud potřebujete ještě pár tipů na dárečky, mám tu pro vás několik drobností. Může to být dárek pro rodinné příslušníky, ale i nějaká ta maličkost pro přátele, kamarády, kamarádky či kolegyně. Vždyť je to krásné udělat někomu radost dárkem.


Mě letos přišel dárek, ze kterého jsem doslova paf. Můj čtenář z Anglie, s kterým jsem se seznámila v Koreji, mi poslal Longchampku....Ano, tu kabelku! A věřte mi, že když vám přijde balík, který nečekáte a ještě s vysněnou kabelkou, brečíte dojetím jak želva a slova díky nestačí. Brzo vám ji ukážu v outfitu. Moc si toho cením. Thank you David! Víte, a i kdyby mi přišla jen napsaná pohlednice, budu stejně dojatá, jen tu tašku teda opravdu rozdýchávám, protože nejsem zvyklá dostávat takové dárky.
Je to nádherný pocit, když si na vás někdo vzpomene. Třeba vám jen zavolá nebo vám osobně popřeje. Tímto děkuji Tině, která mi dala svíčku od Albi i kadeřnici Lence, od které jsem dostala perníček s logem jejího salonu. Tohle jsou ty dárečky, které vám zpříjemní celý den a já si jich nemírně cením.

Pár tipů ode mě na dárky, které dávám já nebo jsem si je sama pořídila a myslím si, že se hodí jako překvapení od "Ježíška". Většinu z nich ještě v obchodech seženete! Nechte se tedy inspirovat než vyrazíte na "last minute" nákupy.



Přírodní kosmetiku Lush nemusím představovat. Jejich voňavé obchůdky vás vždy přilákají k návštěvě. Je to doslova pastva pro oči. Některé z jejich produktů se mi nechce ani začít používat, protože jsou nádherné i jako dekorace. Osobně jsem se zamilovala do mýdla na ruce ve tvaru hrušky, které nádherně voní a úžasně vypadá i jako dekorace. Tyto dárky potěší každého, ať už je zabalíte do krabičky a převážete mašlí nebo využiteje knot wrapy-šátky.


Svíčka! Dárek, který domov zahřeje. Heart&Home "pálím" již hodně dlouho. Seženete je ve formě vosku, votivky, ale i v hezkých skleničkách. Koupit se dají např. v prodejnách Albi. Mě tuto přinesla Tina, když jsme byly na vánočním kafíčku.


Diáře! Moje láska asi od třinácti let. Jsou nejen hezkým, ale i praktickým dárkem. Pokud navíc víte, že danou osobu zajímá sport, proč ji nepořídit Fitness diář nebo naopak malej růžovej do kabelky, kožený business diář s vyměnitelnou náplní (používám ADK) a nebo větší s vyndávacímí a zastamdacími listy. Na trhu je opravdu velký výběr!


Kosmetické balíčky jsou jasná věc. Pro chlapy se občas vybírá hůře. Mě letos zaujala i díky obalu, panská řada od Manufaktury. Jelikož na vlastní kůži znám jejich dámskou kosmetiku, důvěřuji ji a tak někteří dostanou kosmetiku této české značky  a věřím,  že budou spokojeni.


My holky oceníme rtěnku či parfémek. Za mě vede vůně od Mary Kay Live Feralessly. Je jedinečná a má doslova sváteční flakonek.



Rtěnku můžete koupit jednotlivě (MK je má oblíbená a ta moje už to má skoro za sebou) nebo např. Clinique nabízí několik odstínů mini chubby sticků v plechové krabičce. Toto je loňský model (dala jsem si ho k Vánocům), letos je obal růžový. Obdarovat můžete i paletkou stínů. Moc povedená je ta od Maybelline- The 24 karat Nude. Srší z ní sváteční nálada.


Šperk. Náramek Morinetti, o který ještě máte možnost soutěžit v III. adventní soutěži. Je dělaný na míru a baví mě jeho jednoduchost. Navíc červená barva patří k Vánocům. Náramky tu mají pro dámy i pány. Sice jej dnes nestihnete koupit, ale vytvořte voucher a obdarovaný si v klidu  během svátků vybere.

Knížka je pod stromečkem super. Tuto jsem si pořídila já, má nádhernou vánoční obálku a těším se až si ji během tohoto období přečtu a dám vám vědet, jaký ten polibek v New Yorku byl.


Likéry a drinky mi přijdou  jako hezký dárek když jdete na návštěvu a chcete přinést nějakou tu maličkost. Baileys je "holčičí" klasika a čokoládová varianta má skvostný zlatý kabátek. Letos jsem ji ochutnala poprvé a mňam!
Ti, kteří milují originalitu, mohou zkusit domácí likér a nalít jej do lahviček,které se dají dozdobit mašličkou nebo PFkem. Dárek je pak mnohem osobitější.



Perníčky a jedlé dárky! Dokonale si pohrají s našimi chuťovými pohárky. Darovat perníček s logem vaší firmy nebo se jménem je prostě hezké! Tento mám ze studia El Vé, tj. od mé kadeřnice. Jedlé dárky má moc dobré např. Lidl z řady Deluxe.


Přípravy vrcolí a tak vám přeji ať to všechno zvládnete a i když Vánoce nejsou jen o dárcích, přeji vám abyste pod stromečkem našli to, co si přejete a vykouzlí vám to úsměv na tváři!


2 komentáře:

  1. Svíčky i bomby do koupele jsou krásné a hlavně voňavé dárky :)

    Krásný poslední předvánoční den!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane