2018/01/03

Láska místo předsudků


Milí čtenáři,

nečekejte, že "Láska místo předsudků" bude kapitolou z červené knihovny. Jde o podtitulek kampaně "Děkuji, maminko", kterou má pod palcem společnost Procter & Gamble. Produkty P&G slouží a zároveň pomáhají všem maminkám po celém světě. A také maminkám sportovců. I proto je tato kampaň načasovaná k Zimním olympijským hrám 2018 v Pchjončchangu.


Být maminkou je důležitá role. Mámy zvládají hned několik povolání! I když být sportovcem na plný úvazek je také dřina. Musíte máknout v momentě, kdy se vám zrovna nechce, když máte špatnou náladu a nebo den "blbec". Je to práce, kam nemůžete přijít o hodinu později, protože výstřel ze startovní pistole na vás nebude čekat. Občas je těžké se přemoci, ale fanoušci a diváci dokáží sportovce vyhecovat, povzbudit, ženou ho dál. Do cíle! Kdo však fandí nejvíc, jsou bezpochyby rodiče! Hlavně mámy! Dokáží fandit naplno, mávat, mít na sobě mikinu s tvým nápisem a  radí jak máš běžet a pak tě vítají v cíli! Maminky jsou totiž andělé bez křídel, které tu pro nás jsou za každé situace. Podporují nás, drží nás za ruku, nemají předsudky! Věří nám! 

Tak tomu je i v případě ambasadora tohoto projektu. Ondřej Moravec, biatlonista, vždycky "neběžel" po "růžové" cestě. V dětství prodělal onemocnění, které ho mohlo poznamenat na celý život. On však chtěl sportovat a nedal se! Jeho maminka, Magdaléna, ho v tom, co ho bavilo, podporovala. Neměla předsudky jako třeba lékaři, kteří tvrdili, že Ondra bude sportovat jen rekreačně.........A on prosím vyhrál olympijskou medaily!

Nechte se inspirovat nejen jeho příběhem. Pokud to chcete, bojujte za svůj sen. Běžte!!! Ten anděl, maminka, bude s vámi!

foto z tiskové konference: 


Manažerka korporátní komunikace P&G -Malgorzata Mejer, maminka Magdaléna a Ondřej M.






video ke kampani: http://bit.ly/2lJlRMW
#LaskaMistoPredsudku 
#LoveOverBias

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane